Obavijesti

Sport

Komentari 13

Selo gori, a Pique se češlja: Barca u kaosu, a on uživa...

Selo gori, a Pique se češlja: Barca u kaosu, a on uživa...

Dok se Messi nateže s klubom, Gerard Pique je otišao s obitelji na Bahame kako bi se odmorio od sezone u kojoj je Barca po prvi put nakon 2004. godine ostala bez trofeja...

VIDEO

U Barceloni je već nekoliko dana izvanredna situacija. Točnije, od utorka. Poput bombe odjeknula je vijest da Leo Messi želi napustiti Barcu nakon čak 20 godina i 34 trofeja.

Pokretanje videa...

Messi mjeri temperaturu 00:44

Argentinac je prvo zatražio raskid ugovora na temelju klauzule koju ima u ugovoru, no kada je skužio da će teško to ostvariti, odlučio je porazgovarati s čelnicima kluba i nagovoriti ih da ga prodaju. No predsjednik Joseph Bartomeu, koji ne želi ni pod razno napustiti svoju poziciju, mu je odrješito odgovorio: Ne može! Ili ćeš produžiti ugovor ili nema sastanka.

U ponedjeljak počinju treninzi, a pitanje je hoće li se Argentinac uopće pojaviti nakon posljednjeg odgovora. Dok sapunica na Camp Nou i dalje traje, navijači svakodnevno prosvjeduju ispred stadiona tražeći Bartomeuov odlazak, a Gerard Pique (33) uživa na Bahamima kao da ga se ništa ne tiče.

Champions League - Quarter Final - FC Barcelona v Bayern Munich

Španjolac je jedan od igrača koji je daleko od svoje nekadašnje forme. To pokušava nadoknaditi svađanjem i optuživanjem sudaca da pomažu Realu, a uz to je čovjek nikad manje posvećen nogometu. Stoper Barcelone je jedan od vlasnika nove verzije Davis Cupa, a čini se da je zbog poslovnog života totalno otišao iz nogometa. To se uostalom vidjelo po njegovim igrama i posvećenosti, koje baš i nisu bile na nekoj razini.

Dok se Messi nateže s klubom, Gerard Pique je otišao s obitelji na Bahame kako bi se odmorio od sezone u kojoj je Barca po prvi put nakon 2008. godine ostala bez trofeja. A nije ni on baš briljirao, naročito u posljednjoj utakmici protiv Bayerna koji im je utrpao osam komada.

Pique je jedan od igrača čiji su odlazak prizivali navijači jer je sasvim jasno da je u godinama i da ne može više igrati na visokoj razini, no on ne želi napustiti klub. Katalonci su mu se smilovali pa su ga odlučili poštedjeti, no igrat će puno manje nego prije. Više će služiti kao mentor mlađim igračima i podrška momčadi.

FC BAYERN MUENCHEN - FC BARCELONA, Football UEFA Champions League

No momčadi koja je zasad u raspadu. U ponedjeljak počinje okupljanje, a dok su ostali klubovi itekako aktivni na tržištu, Barcelona nije nikoga kupila pa ni prodala. Ivan Rakitić, Luis Suarez, Arturo Vidal i Samuel Umtiti su praktički bivši. Čekaju se samo ponude da ih se riješe, ako i ne dođe do njih, za pretpostaviti je da će klub s njima raskinuti ugovore. 

Pitanje je i što će biti s Messijem. Hoće li uopće ostati, hoće li se podrediti momčadi ako uopće i ostane. Puno je pitanja, a malo vremena. Drama je na vrhuncu, sezona uskoro počinje, a Barcelona je u teškim problemima. No dok selo gori, Pique se češlja...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu