Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
51 komentara

Senijad Ibričić i Edin Džeko su se učlanili u splitski Hajduk...

Uvijek mi je drago navratiti u Split i zaigrati pred najdražim navijačima. Napravili su puno toga lijepoga za mene, a ovo je mali znak pažnje, rekao je Senijad Ibričić...

hajduk.hr
Foto: hajduk.hr
51 komentara

Kad tad ću se vratiti i zaigrati oproštajnu sezonu u dresu Hajduka, a pokušat ću dovesti i mog prijatelja Edina Džeku, da zajedno odigramo jednu sezonu, kazao je prije godinu dana Senijad Ibričić. 

Jučer su on i Džeko napravili prvi korak, učlanili su se u 'Naš Hajduk'.Za razliku od mnogih igrača Hajduka, koji nakon odlaska s Poljuda u inozemstvo zaborave na svoj klub, veza Senijada Ibričića i Hajduka je neraskidiva. Nekadašnja Hajdukova 'desetka', ljubimac Torcide, svaki slobodan trenutak iskoristi za dolazak u Split, posjet nekadašnjim suigračima te nastupe na turnirima 'Četiri kafića' i 'Torcida Kup'.

- Uvijek mi je drago navratiti u Split i zaigrati pred najdražim navijačima. Oni su tijekom moje karijere napravili puno toga lijepoga za mene, a ovo je mali znak pažnje, moj način da im uzvratim - kazao je Ibričić.

Ibričić i Džeko dugogodišnji su prijatelji, svaki slobodan trenutak provode zajedno pa su tako i ovogodišnji odmor iskoristili za provod po srednjoj Dalmaciji. 

U petak su zajedno otputovali u Srebrenicu kako bi odali počast žrtvama pokolja tijekom zadnjega rata, nakon čega su se zrakoplovom vratili u Split gdje im je voditelj Hajdukova marketinga Aljoša Bašić uručio članske iskaznice.

- Prošle godine imali smo 8500 članova, ove godine smo već premašili brojku od 6000, a posebno nas raduje što poznati nogometaši poput Ibričića i Džeke podržavaju naš klub - kazao je Bašić, koji je najavio prezentaciju novog domaćeg dresa Hajduka.

- Vjerujem kako će navijači biti oduševljeni novom bijelom garniturom, no izgled dresa neka ostane tajna do ponedjeljka.

Naši partneri pišu
Message