Obavijesti

Sport

Komentari 51

Senijad Ibričić i Edin Džeko su se učlanili u splitski Hajduk...

Senijad Ibričić i Edin Džeko su se učlanili u splitski Hajduk...
1

Uvijek mi je drago navratiti u Split i zaigrati pred najdražim navijačima. Napravili su puno toga lijepoga za mene, a ovo je mali znak pažnje, rekao je Senijad Ibričić...

VIDEO

Kad tad ću se vratiti i zaigrati oproštajnu sezonu u dresu Hajduka, a pokušat ću dovesti i mog prijatelja Edina Džeku, da zajedno odigramo jednu sezonu, kazao je prije godinu dana Senijad Ibričić. 

Jučer su on i Džeko napravili prvi korak, učlanili su se u 'Naš Hajduk'.Za razliku od mnogih igrača Hajduka, koji nakon odlaska s Poljuda u inozemstvo zaborave na svoj klub, veza Senijada Ibričića i Hajduka je neraskidiva. Nekadašnja Hajdukova 'desetka', ljubimac Torcide, svaki slobodan trenutak iskoristi za dolazak u Split, posjet nekadašnjim suigračima te nastupe na turnirima 'Četiri kafića' i 'Torcida Kup'.

- Uvijek mi je drago navratiti u Split i zaigrati pred najdražim navijačima. Oni su tijekom moje karijere napravili puno toga lijepoga za mene, a ovo je mali znak pažnje, moj način da im uzvratim - kazao je Ibričić.

Ibričić i Džeko dugogodišnji su prijatelji, svaki slobodan trenutak provode zajedno pa su tako i ovogodišnji odmor iskoristili za provod po srednjoj Dalmaciji. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U petak su zajedno otputovali u Srebrenicu kako bi odali počast žrtvama pokolja tijekom zadnjega rata, nakon čega su se zrakoplovom vratili u Split gdje im je voditelj Hajdukova marketinga Aljoša Bašić uručio članske iskaznice.

- Prošle godine imali smo 8500 članova, ove godine smo već premašili brojku od 6000, a posebno nas raduje što poznati nogometaši poput Ibričića i Džeke podržavaju naš klub - kazao je Bašić, koji je najavio prezentaciju novog domaćeg dresa Hajduka.

- Vjerujem kako će navijači biti oduševljeni novom bijelom garniturom, no izgled dresa neka ostane tajna do ponedjeljka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener