Obavijesti

Sport

Komentari 19

Senzacija, a zvuči poznato: Ljevak, Splićanin, Wimbledon!

Senzacija, a zvuči poznato: Ljevak, Splićanin, Wimbledon!
5

Još jedan ljevoruki genijalac iz Splita oduševio je u All England Clubu. Imao je čast igrati na terenu broj jedan, koji, kao središnji teren, ima kapacitet 15.000 gledatelja

VIDEO

Ajme, kako je to fantastičan osjećaj. Neponovljivo! Podignuo sam onaj slavni trofej i to ću pamtiti zauvijek. Nisam mogao doći sebi, prve su impresije Mate Pavića nakon pobjede na juniorskom turniru parova na najvećem svjetskom teniskom turniru.

Još jedan ljevoruki genijalac iz Splita oduševio je u All England Clubu. Imao je čast igrati na terenu broj jedan, koji, poput središnjeg terena, ima kapacitet 15.000 gledatelja. 

- Imao sam sreću što sam igrao s Britancem Morganom u paru, i to protiv još jednog Britanca. Bilo je mnogo gledatelja, a i meč je bio odličan. Puno sjajnih poena bilo je na “jedinici” - rekao je naš junior i nastavio:

- Cijeli sam turnir igrao jako dobro. Šteta što nisam imao više koncentracije u četvrtfinalu pojedinačne konkurencije. Tko zna što bi bilo poslije?! Ali i ovako je super.

Nije mogao dobiti ljepši dar za 18. rođendan, koji je jučer proslavio u Londonu.

- Čestitke su stizale sa svih strana. Ovo mi je sigurno najljepši dar koji sam ikad mogao dobiti - ponovila je još jedna zvijezda iz čuvene splitske teniske škole.

Svog uzora Gorana Ivaniševića poznaje već godinama. Dapače, znali su i igrati...

- Često smo trenirali. A i nastupali smo na ekshibiciji u Švicarskoj. Sjajan je čovjek i uvijek ponudi odlične savjete - kaže Mate, kojeg je Ivanišević spojio s akademijom Boba Bretta, Australca koji je nekoć vodio Borisa Beckera, a danas trenira Marina Čilića.

Svjestan je da ga očekuje iznimno trnovit put do profesionalne karijere.

- Bit će svega, ali želim daleko. I zato ostajem ovdje, idemo na neke male Futurese skupljati bodove - rekao je Pavić, koji će prolongirati proslavu wimbledonskog naslova.

- Za desetak dana feštat će cijela obitelj. Jedva čekam tu proslavu - zaključio je 18-godišnji talent hrvatskog tenisa.

Ančić i Ljubičić ‘zapeli’ u finalima

Mario Ančić, višestruki četvrtfinalist Wimbledona, u juniorskoj konkurenciji igrao je 2000. godine u finalu, ali nije uspio osvojiti naslov. I Ivan Ljubičić igrao je u finalu u juniorskoj pojedinačnoj konkurenciji (1996.) i također je ostao za korak prekratak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani