Sport

Komentari 74

Senzacija: Bayern prati 'novog Manuela Neuera' iz Hrvatske!

Senzacija: Bayern prati 'novog Manuela Neuera' iz Hrvatske!

Karla Leticu traži Real Madrid, a Adriana Šempera minhenski Bayern! Veliko je to priznanje hrvatskoj golmanskoj školi. Šemper ima iskustvo Lige prvaka, a sada je u Lokomotivi

Dolazi li novi Manuel Neuer iz Hrvatske? Tako počinje Bildov tekst u kojem se tvrdi da Bayern prati golmana Adriana Šempera (20), golmana Lokomotive na posudbi iz Dinama!

Nijemci navode da ga je Bayernov trener golmana Toni Tapalović (37) došao gledati u Hrvatsku te da je 194 cm visoki Adrian velika hrvatska nada, ali i da može dobiti njemačku putovnicu prema djedu rođenom u Heilbronnu.

Pišu da je Šempera Dinamo posudio lokosima, da je igrao u Ligi prvaka te da ima ugovor do 2022. i da neće biti jeftin...

Neuer je teže ozlijeđen, a Bayern ima talenta Christiana Früchtla (18) te je čak morao iz mirovine vraćati Toma Starkea (36)!

Šempera su mediji povezivali i s engleskim klubovima, a interes Bayerna, a Šempera, nakon Realova za Karla Leticu, doista je pokazatelj da Hrvatska ima velike golmanske talente!

Jer, podsjetimo, tu je i Dominik Livaković, kao i prvi golman U-21 reprezentacije Josip Posavec, koji je briljirao u talijanskoj Serie A!

Najčitaniji članci