Obavijesti

Sport

Komentari 42

Senzacija: Filip Pejić potpisao za UFC i debitirat će u Zagrebu

Senzacija: Filip Pejić potpisao za UFC i debitirat će u Zagrebu
7

Letim! Nikad nisam bio ovako sretan! Oduvijek sam govorio da ću doći do UFC-a, ali to se dogodilo čak i prije nego li sam očekivao, uzbuđeno je rekao mladi borac

VIDEO

Odlična vijest za sve hrvatske ljubitelje MMA-a! Hrvatski MMA borac Filip Pejić potpisao je za trenutno najugledniju MMA organizaciju na svijetu UFC.

Popularni " Nitro " je borac kojeg ste mogli upoznati preko hrvatske MMA lige i FFC-a, a napravio je veliki korak u karijeri i postao još jedan od boraca pod Danom Whiteom.

- Mogu vam potvrditi da je Filip Pejić novi član UFC-a. To je logičan nastavak njegovog borilačkog puta koji je proteklih godina krčio kroz FFC. Filip je iznimno kvalitetan borac koji tek treba pokazati svoj puni potencijal u budućnosti. Potpis za UFC je zaslužio odličnim nastupima i atraktivnim nokautima koji su postali njegov zaštitni znak - rekao je za FightSite njegov menadžer Orsat Zovko.

Tko ga do sad nije upoznao imat će prilike na zagrebačkom UFC Fight Nightu.

VIDEO

- Ovo je odlična stvar i za UFC jer je dobio vrlo popularnog zagrebačkog borca koji će priredbu u Zagrebu učiniti još zanimljivijom. Pejić će karijeru u UFC-u nastaviti u bantam kategoriji što je bila njegova odluka i njegovog dugogodišnjeg trenera Bernarda Bana - zaključio je Zovko.

Pejić u profesionalnoj karijeri ima 10 pobjeda te jedan poraz i remi. Radi se o vrlo atraktivnom borcu koji je sve osim jedne pobjede završio prekidom . Ne potpisuje se za UFC svaki dan, mladi Pejić je presretan.

- Letim! Nikad nisam bio ovako sretan! Oduvijek sam govorio da ću doći do UFC-a, ali to se dogodilo čak i prije nego li sam očekivao. Iskreno, očekivao sam to, ali ne ovako brzo. Očito sam se dokazao po rezultatima i očito sam to zaslužio. U svakom slučaju ću dokazati da sam to i zaslužio - rekao je novi član UFC-a.

- UFC Fight Night 86 održat će se 10 travnja (nedjelja) u zagrebačkoj Areni. Za sada se zna da će na prvoj priredbi elitne promocije u Hrvatskoj nastupiti Igor Pokrajac i Filip Pejić , a potvrđen je nastup i Gabriela Gonzage . Ulaznice u prodaju kreću 12. veljače preko sustava Eventim. Izravni prijenos UFC-a u Zagrebu ćete moći pogledati na Fight Channelu - zaključuje FightSite.

Tako će Filip Pejić nakon Pata Mileticha, Mirka Filipovića, Gorana Reljića, Stipe Miočića i Igora Pokrajca postati šesti Hrvat koji se borio pod UFC-ovom zastavom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače
Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...
SPREMA SE TRANSFER

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...

S Petkovićem je situacija složenija. Već mu je 29 godina, klub na njemu ne može zaraditi ni približno koliko bi izgubio njegovim odlaskom. A ni Bruni se ne odlazi u egzotiku, jedino ako pokuca na vrata klub iz 'liga petice'...