Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
48 komentara

Senzacija: Finale K-1 s Mirkom u glavnoj ulozi u Areni Zagreb!

PRVI PUT IZVAN JAPANA Zagreb je dobio domaćinstvo završnice turnira u K-1! To je sjajna vijest za našeg Mirka Filipovića koji će jurišati po pojas u Areni Zagreb...

Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
48 komentara

Mirko Filipović vjerojatno nije niti sanjao da će se za pojas K-1 prvaka boriti u Zagrebu. Senzacionalna vijest stiže iz borilačkih krugova.

Portal Fightsite piše kako je nakon višemjesečnih špekulacija izbor pao upravo na glavni grad Hrvatske. Prvi je to put u povijesti da će se završnica K-1 turnira održati izvan Japana. Hrvatska je svojom ponudom nadjačala veliki New York.

Cro Cop će 15. ožujka krenuti po pojas u Areni Zagreb. Organizaciju priredbe dobio je Fight Channel i Orsat Zovko koji je potpisao ugovor zajedno s predsjednikom K-1 promocije Mikeom Kimom. Službeno ime spektakla je: "Fight Channel presents: K-1 WGP Finals".

Mirko se u finale plasirao još u listopadu. Upravo je Cro Cop bio jedan od glavnih razloga za dobivanje domaćinstva. Ljudi iz K-1 procijenili su da je Mirko najveća zvijezda i da će domaćinstvo u njegovom gradu biti najbolji mogući potez.

- U Zagrebu ćemo imati punu dvoranu i odličnu publiku. Upravo smo to i tražili. Sve što smo tražili ponudio nam je Orsat Zovko. On itekako zna što je K-1 predstavljao proteklih 20 godina i što bi mogao predstavljati u budućnosti - rekao je prvi čelnik K-1 Mike Kim, prenosi Fightsite.

Naši partneri pišu
Message