Obavijesti

Sport

Komentari 78

Senzacija iz Slavonije! Jučer u trećoj ligi, a danas je u Ajaxu...

Senzacija iz Slavonije! Jučer u trećoj ligi, a danas je u Ajaxu...
3

OSIJEK BEZ STOPERA Dobre igre u Europi nisu mogle proći ispod radara najvećih  skauta, a Mateo Barać u ponedjeljak bi trebao proći liječničk pregledi i potpisati za slavni nizozemski klub.

VIDEO

Junak iz Sinja, Hrvatski Dragovoljac, Šibenik pa Osijek. Dio karijere proveo je i u mladoj Hajdukovoj momčadi, ali nije dobio pravu šansu. Mladi Sinjanin Mateo Barać prelazi u Ajax u jednom od najvećih Osijekovih transfera u povijesti.

Stvar je riješena, preostala je samo papirologija i Barać će preseliti u Amsterdam. Dobre igre u Europi nisu mogle proći ispod radara najvećih  skauta, a Barać bi u ponedjeljak trebao proći liječnički i potpisati za slavni nizozemski klub, a Osijek bi prema neslužbenim informacijama trebao dobiti između 1,5 i dva milijuna eura.

Ajaxovi skauti dugo su ga pratili, a hrvatskoj javnosti Barać je bio relativno nepoznat igrač do prije godinu dana. Ante Čačić priključio ga je B reprezentaciji na turniru u Kini i oduševio se modernim stoperom koji je PSV-ove napadače nedavno strpao u džep.

Sjajan posao za Osijek koji je igrača koji je stigao iz Šibenika bez odštete prodao za velik novac. Naravno, odlaskom Baraća stopersko mjesto zjapi prazno pa se sprema novi transfer, ovaj put u domaćim okvirima. Jakov Filipović osječko je dijete, igra za zaprešički Inter i prema posljednjim informacijama trebao bi se vratiti kući u Osijek. No čini se da će biti još odlazaka u osječkom prvoligašu.

Sve se češće spominje transfer Borne Barišića, lijevog beka koji nije bio dobar zagrebačkom, ali je kijevskom Dinamu, koji je spreman za njega platiti Osijeku 2,5 milijuna eura. Za Barišića se interesira i Spartak iz Moskve gdje je odnedavno na posudbi Mario Pašalić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 78
VIDEO

Dinamo - Rijeka 0-0:  Prvi susret finala bez ispaljenog metka...
UZVRAT JE ZA TJEDAN DANA

Dinamo - Rijeka 0-0: Prvi susret finala bez ispaljenog metka...

Dinamo je u prvom poluvremenu prijetio preko Arbera Hoxhe, koji je pogodio gredu i imao još dvije dobre prilike. Rijeka je prvu pravu šansu imala u 59. minuti kada je Toni Fruk pogodio gredu

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?
UŽIVO OD 19 SATI

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?

Dinamo i Rijeka na Maksimiru igraju prvu utakmicu finala Hrvatskog nogometnog kupa, uzvrat je za tjedan dana na Rujevici. Prijenos je dostupan svim gledateljima putem YouTubea
Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!
JOŠ JEDNO KOLO DO KRAJA

Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!

Manchester City u posljednje kolo ulazi kao prvoplasirana momčad Premier lige! Građani su u zaostaloj utakmici 34. kola pobijedili Tottenham (2-0) golovima Haalanda pa će u nedjelju u zadnjem kolu ovisiti sami o sebi