Obavijesti

Sport

Komentari 10

Senzacija na Gripama: Poraz Splita u nevjerojatnoj utakmici

Senzacija na Gripama: Poraz Splita u nevjerojatnoj utakmici
1

U zadnju minutu protivnici su ušli poravnati, devet sekundi prije kraja Krivec je položio 67-65, a 'žuti' do kraja nisu uspjeli poravnati. Kvarner je došao do velike pobjede

VIDEO

Nevjerojatnu utakmicu vidjelo je 200-tinjak gledatelja na splitskom Gripama. Pobjedu na kraju zasluženo odnose košarkaši Kvarnera koji su kreirali veliko iznenađenje.

Na početku utakmice sve je bilo na strani domaće momčadi koja je sve konce igre držala u svojim rukama. Poveli su 8-0, potom i 22-4 da bi četvrtinu okončali s vodstvom 28-10. Zanimljivo je da su gosti prvi koš iz igre postigli tek u zadnjoj minuti prve četvrtine, a od prethodnih pet četiri su im priznata zbog blokada u silaznoj putanji, a jednog su zabili iz slobodnog bacanja.

I kad se činilo da je pitanje pobjednika riješeno, 'žuti' su jedno stali i do konca susreta sve je bilo na strani gostiju. U zadnju minutu protivnici su ušli poravnati, devet sekundi prije kraja Krivec je položio 67-65, a 'žuti' do kraja nisu uspjeli poravnati.

- Ne znam što se dogodilo, kao da je nestalo kisika - kazao je organizator igre Splita Toni Katić.

Trener gostiju Anzulović kazao je kako je njegova momčad u susret ušla impresionirana, no da su na koncu zasluženo slavili.

- Dugo sam u sportu, ali ovo što se događa treneru Erjavcu u Splitu nikad nisam čuo.

Zanimljiv događaj odvio se i u poluvremenu utakmice tijekom nagradne igre u kojom se bacanjem lopte u publiku odlučuje tko će dobiti prigodu pogoditi koš i osvojiti nagradu. Bačena lopta nekako je pronašla put do jedne 'gospođe' koja se dugo nećkala, a na koncu je ipak pristala gađati.

- Gospođo vama ćemo dati popust, umjesto trice gađajte slobodno bacanje - kazao je voditelj programa, a 'gospođa' je mrtva hladna lupila par puta loptom u pod i pogodila.

I dok je s tribina odjekivao pljesak, voditelj se naklonio i rekao:

- Ovo je pravo čudo.

Tek rijetki su na tribinama prepoznali da je dotična 'gospođa' u stvari srebrna olimpijka Žana Lelas, jedna od najpoznatijih igračica u povijesti splitske košarke.

I to dovoljno govori o stanju splitske košarke danas.

A-1 liga, 7. kolo:

Zagreb - Alkar 90-84

Split - Kvarner 65-67

Zadar - Jolly 71-73

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 10

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana