Obavijesti

Sport

Komentari 40

Senzacija za pamćenje: Bayern iz Kupa ispao od trećeligaša!

Senzacija za pamćenje: Bayern iz Kupa ispao od trećeligaša!

Skoro cijeli susret lopta je bila u nogama igrača Bayerna koji su rešetali po golu Schreibera, a onda u posljednjim minutama šok nad šokovima. Gaus je u šestoj minuti sudačke nadoknade zabio za pobjedu Saarbrückena

VIDEO

Thomas Tüchel je krajem ožujka ove godine imenovan novim trenerom Bayern Münchena, a desetak dana kasnije preživio je pravu blamažu. Bavarski velikan je na svome terenu ispao iz četvrtfinala Kupa od Freiburga.

Bio mu je to prvi potres na klupi tek što je došao. Ubrzo su nastradali i u Ligi prvaka od Manchester Cityja pa su prolazili kroz pravu kalvariju u prvenstvu i tek u posljednjem kolu, u infarktnoj završnici, osvojili Bundesligu.

Tuchel je i to preživio, ali pitanje je hoće li novu katastrofu na klupi njemačkog velikana kakvu godinama ne pamte.

Njemački trećeligaš Saarbrücken, koji se bori za ostanak u prvenstvu, došao je do najveće pobjede u povijesti kluba izbacivši Bayern (2-1) iz šesnaestine finala Kupa!

DFB Cup - Second Round - 1. FC Saarbrucken v Bayern Munich DFB Cup - Second Round - 1. FC Saarbrucken v Bayern Munich

Müller je doveo goste u vodstvo u 16. minuti, ali krajem prvog dijela Sontheimer je izjednačio na 1-1.

Skoro cijeli susret lopta je bila u nogama igrača Bayerna koji su rešetali po golu Schreibera, a onda u posljednjim minutama šok nad šokovima. 

1. FC Saarbrücken - Bayern Munich

Gaus je zabio Manuelu Neueru u šestoj minuti sudačke nadoknade i priredio Bayernu jedan od najsramotnijih poraza. 

Bavarci će i četvrtu godinu u nizu ostati bez trofeja u Kupu, a treći put u zadnje četiri sezone ispadaju ovako rano. Izbacivali su ga drugoligaš Holstein Kiel i Borussia Mönchengladbach u povijesnoj blamaži (5-0). Nadalje, teži poraz klub je posljednji put pretrpio u sezoni 2000/2001, prije točno 23 godine, kada su u istoj fazi ispali od četvrtoligaša Magdeburga. Sve do danas ispadali su od prvoligaša i drugoligaša, ali nikada od momčadi nižeg ranga.

Mladi hrvatski nogometaš Lovro Zvonarek (18) prvi put je bio na klupi njemačkog velikana, no nije ulazio u igru. Trebao je dobiti šansu, ali nitko nije očekivao da će Tuchel morati koristiti najjače snage i pritom ispasti od trećeligaša. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa
VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna
MAESTRO NA DJELU

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna

Bayern i Real remizirali su u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka (2-2). Luka Modrić dobio je posljednjih 15-ak minuta i pokazao klasu u nekoliko minuta