Obavijesti

Sport

Komentari 47

Senzacionalan transfer: Blaž Lacković potpisao je za Kiel

Senzacionalan transfer: Blaž Lacković potpisao je za Kiel
3

Blaženko Lacković potpisao je s njemačkim rukometnim divom Kielom do 30. lipnja 2017. godine, a novoj momčadi priključuje se odmah i spreman je za utakmice

VIDEO

Rukometnu Hrvatsku danas je iznenadio senzacionalan transfer. Blaženko Lacković (35), kojem su mnogi već predviđali i kraj karijere nakon teških ozljeda posljednjih mjeseci, potpisao je ugovor života s Kielom.

Haubica iz Marofa potpisala je s njemačkim divom ugovor do kraja lipnja 2017. godine, a momčadi se priključuje odmah te se stavlja treneru Alfredu Gislasonu na raspolaganje već za sljedeću utakmicu. U Kiel dolazi iz Vardara, a među 'zebrama' ga dočekuju hrvatski reprezentativci Domagoj Duvnjak i Ilija Brozović.

- Blaženko poznaje Bundesligu, iskusan je i jako dobar obrambeni igrač. Očajno su nam trebala pojačanja, a to smo pronašli u njemu - rekao je Gislason.

I sam Lacković bio je iznenađen pozivom Kiela.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nisam mislio da ću opet igrati u Njemačkoj, a kamoli da ću igrati za jedan od najboljih klubova svijeta. Ponosan sam i jedva čekam ponovno igrati sa svojim prijateljem Duvnjakom. Veselim se prilici da osvajam naslove s Kielom - rekao je Lacković.

Lac je u Bundesligi igrao za Flensburg i HSV s kojim je 2013. osvojio naslov europskog prvaka. I tada je bio suigrač s Domagojem Duvnjakom. U Kielu će nositi dres s brojem 8.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu