Obavijesti

Sport

Komentari 4

I košarkaši Gorice skinuli Split, Cedevita i Cibona u polufinalu

I košarkaši Gorice skinuli Split, Cedevita i Cibona u polufinalu
1

Fantastični Mašić u pobjedi nad Splitom bio je nepogrešiv i zabio nestvarnih 32 poena na šut 11/14, a uhvaatio je i devet skokova! Pratili su ga još Majcunić s 15 poena i Baković s 12 poena

VIDEO

Gorica je slavila protiv Splita 89-80 na domaćem parketu te pokazala da se ne predaje!

Fantastični Mašić bio je nepogrešiv i zabio nestvarnih 32 poena na šut 11/14, a uhvaatio je i devet skokova! Pratili su ga još Majcunić s 15 poena i Baković s 12 poena.

Na suprotnoj strani vukao je Tomislav Gabrić. Usprkos tomu što je Gabrić visoki igrač šutirao je tricu čak sedam od devet i na kraju zabio 26 poena, no to nije bilo dovoljno. Dvoznamenkasti su još samo u Splitu bili Kalajžić s 12 te veteran Kedžo s 11 poena.

Ovom pobjedom momčad Josipa Sesara izborila je majstoricu za polufinale. Ta treća utakmica igrat će se u Splitu.

Cedevita i Cibona dvokorakom su naposljetku prošli u polufinale.

Vitamini su lakoćom slavili u gostima kod Osijeka 102-80. Najbolji je ponovno bio fantastični Jacob Pullen. Nakon što je u prvoj utakmici zabio deset trica, danas ih je zabio 'tek' šest za ukupno 21 poen. Dvoznamenkasti su još bili Mustapić, koji je bivšem klubu zabio 18 poena uz deset skokova i pet asistencija, Stipanović, Cobbs i Bošnjak s po 11 poena i Žganec i Cook s po 10 poena svaki.

Kod Osječana je opet briljirao Mario Ihring! Zabio je 19 poena i asistirao deset puta, nevjerojatno je s kojom lakoćom igra mladi Slovak...

Cibona je skinula Zabok 85-79. U redovima Zabočana najbolji su bili Šibenčanin Krešimir Radovčić sa 16 poena, pet skokova i pet asistencija te Ivan Batur i Patrik Jambrović s po 14 poena svaki. 

U pobjedničkoj momčadi Roko Rogić zabio je 16 poena s pet skokova i pet asistencija, a dvoznamenkasti su još bili i Markota s 11 te Ljubičić, Rozić i Marić s po deset poena svaki.

U polufinalu će Cedevita na boljeg iz okršaja Zadra i Šibenika, dok Cibona čeka majstoricu Splita i Gorice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba