Obavijesti

Sport

Komentari 2

Šestica Arsenala, Heerenveen nakon 15 godina pobijedio Ajax

Šestica Arsenala, Heerenveen nakon 15 godina pobijedio Ajax
4

Sosa i Šutalo igrali su za Ajax, koji je gubio 3-0, a u 95. minuti VAR mu je poništio gol za 3-3. Prvi je to poraz 'kopljanika' od Heerenveena nakon 29 utakmica

VIDEO

U susretu 24. kola engleskog nogometnog prvenstva Arsenal je na gostovanju deklasirao gradskog suparnika West Ham sa čak 6-0. West Ham je time izjednačio najteži domaći ligaški poraz, a Arsenal izjednačio najveću ligašku gostujuću pobjedu.

"Topnici" su već u prvom poluvremenu zabili četiri gola i to u razmaku od 32. do 45. minute, a golijadu su nastavili i u nastavku s još dva pogotka.

Pokretanje videa...

Šutalo 00:59

West Hamov menadžer David Moyes je drugi put u karijeri primio čak šest golova u jednom domaćem ligaškom ogledu. Prvi put mu se to dogodilo na klupi Evertona, također protiv Arsenala, koji je u rujnu 2009. pobijedio sa 6-1.

Strijelci za Arsenal bili su William Saliba (32), Bukayo Saka (41-11m, 63), Gabriel Magalhaes (44), Leandro Trossard (45+2) i Declan Rice (65).

Premier League - West Ham United v Arsenal

Na ljestvici vodi Liverpool sa 54 boda, dok Manchester City i Arsenal imaju po 52 boda.

U susretu 21. kola nizozemskog nogometnog prvenstva Heerenveen je pobijedio Ajax sa 3-2 ostvarivši prvu pobjedu u međusobnim susretima nakon više od 15 godina. Heerenveen je vodio 3-0, no umalo je sve prosuo.

Pelle van Amersfoort je u 11. minuti doveo domaćine u vodstvo, da bi Osame Sahraouiji u 38. minuti zabio za 2-0. Van Amersfoort je početkom nastavka zabio i svoj drugi gol na utakmici za vodstvo 3-0.

Eredivisie - Ajax Amsterdam v PSV Eindhoven

Pawel Bochniewicz je u 51. minuti zatresao vlastitu mrežu za 3-1, a nadu gostima vratio je Chuba Akpom pogodivši u 79. minuti za 3-2. Ajax je u preostalom vremenu pokušao izjednačiti, gosti su u petoj minuti nadoknade čak i zabili gol, no uključio se VAR poništivši ga.

Za goste su cijeli susret nastupili Borna Sosa i Josip Šutalo, dok Jakov Medić nije ulazio u igru.

Bila je to prva pobjeda Heerenveena u međusobni susretima nakon više od 15 godina. Posljednji put Heerenveen je slavio u siječnju 2009. godine, a potom je Ajax nanizao 25 pobjeda i četiri remija.

PSV vodi sa 56 bodova, Feyenoord ima 46, a Twente 44 boda. AZ je četvrti (36), a Ajax peti (35). Heerenveen drži 11. poziciju sa 25 bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

UŽIVO Lokomotiva - Rijeka 2-1: Obregon smanjio zaostatak nakon ubačaja iz auta Smolčića
SUSRET 32. KOLA HNL-A

UŽIVO Lokomotiva - Rijeka 2-1: Obregon smanjio zaostatak nakon ubačaja iz auta Smolčića

Lokomotiva cijelu sezonu igra sjajan nogomet i Rijeku čeka jako težak zadatak vratiti se na vrh HNL-a. Pogotovo jer se momčad Silvija Čabraje bori s Osijekom za jedino preostalo mjesto koje vodi u Europu

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše