Obavijesti

Sport

Komentari 4

Sevilli teška kazna! Zatvara im se tribina zbog uvreda Ramosu

Sevilli teška kazna! Zatvara im se tribina zbog uvreda Ramosu
1

Zatvoreni sektori stadiona biti će N11 i N12, a to je dio stadiona na kojem uobičajeno utakmice prati grupa Biris Norte koju je ministar Unutarnjih poslova označio kao nasilnom

Natjecateljska komisija Španjolskog nogometnog saveza donijela je odluka o zatvaranju jednog dijela tribina Sevillinog stadiona, Ramon Sanchez-Pizjuana.

Razlog za takvu kaznu je vrijeđanje Sergija Ramosa 12. siječnja u šesnaestini finala Kupa kralja kada je Real Madrid gostovao na stadionu Seville.

Zatvoreni sektori stadiona biti će N11 i N12, a to je dio stadiona na kojem uobičajeno utakmice prati grupa Biris Norte koju je ministar Unutarnjih poslova označio kao nasilnom. 

VIDEO

Ovo je prvi put da je komisija donijela odluku ovakvog tipa i to zbog žalbe čelništva Lige, a inače su klubovi samo plaćali novčane kazne. U žalbi stoji kako su Real i Ramos ukupno uvrijeđeni osam puta, od čega su četiri uvrede bili upućene Ramosu nakon što je zabio gol i otišao ga proslaviti točno ispred tog dijela tribine.

Sevilla je na službenim stranicama najavila kako će se žaliti na ovu odluku smatrajući kako nisu sve okolnosti uzete u obzir. Prvo će se žaliti Komisije za žalbe, a ako bude potrebno ići će i na Arbitražni sportski sud.