Obavijesti

Sport

Komentari 12

Shaw ispunio želju umirućem navijaču: Ide na finale FA Cupa

Shaw ispunio želju umirućem navijaču: Ide na finale FA Cupa
1

William Moore je cijeli život bio strastveni navijač Uniteda. Redovito je išao na utakmice, no kada mu je prije 15 godina supruga oboljela od senilnosti, William joj je posvetio život brinući se za nju

VIDEO

Zvijezda Manchester Uniteda Luke Shaw ponudio se ispuniti želju umirućem navijaču 'crvenih vragova' - gledati finale FA Cupa svoje momčadi protiv Crystal Palacea.

Manchester Evening News pisao je o Williamu Mooreu (80), čovjeku iz Newton Heatha koji je cijeli život bio strastveni navijač Uniteda. Redovito je išao na utakmice, no kada mu je prije 15 godina supruga oboljela od senilnosti, William joj je posvetio život brinući se za nju.

Supruga ga je napustila u prosincu u dobi od 80 godina, a prije tri tjedna Williamu je dijagnosticiran agresivan i brzorastući tumor na mozgu. Njegove tri kćeri su otad na sve načine pokušavale doći do karte za finale FA Cupa boreći se i utrkujući se s vremenom. Williamu nije još dugo ostalo.

- Luke Shaw je bio toliko dirnut pričom o Williamu Mooreu da se samoinicijativno ponudio donirati karte za finale 21. svibnja - piše M.E.N.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Inače, mladi bočni igrač Uniteda oporavlja se nakon teškog loma noge, a nakon što je M.E.N. objavio priču o Williamu Mooreu, nekolicina navijača Uniteda ponudila je prepustiti svoje mjesto bolesnom Williamu kako bi ispunio zadnju želju. No za tim neće biti potrebe, Shaw je osigurao karte i Williamu Mooreu će posljednja želja biti ispunjena.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića