Sport

Komentari 4

Šibenik se oglasio o otkazu Kartelu i najavio predstavljanje novog trenera za - ponedjeljak

Šibenik se oglasio o otkazu Kartelu i najavio predstavljanje novog trenera za - ponedjeljak

Bilo kakvo narušavanje međuljudskih odnosa kao i diskreditaciju bilo koga u klubu po bilo kakvoj osnovi ne možemo i nećemo tolerirati. U svlačionici se zna tko je “šef” i tko provodi odluke za dobrobit momčadi i kluba

Šibenik se oglasio povodom otkaza treneru Marku Kartelu uoči utakmice s Dinamom zbog čega je momčad u tom susretu vodio Ivica Matas.

"Odluka uprave HNK Šibenik o smjeni trenera Marka Kartela, donijeta je na temelju činjenice kako je u klubu posebno svlačionici trebalo zadržati dobru atmosferu i primjerenu komunikaciju između igrača, ali i igrača i trenera.

Bilo kakvo narušavanje međuljudskih odnosa kao i diskreditaciju bilo koga u klubu po bilo kakvoj osnovi ne možemo i nećemo tolerirati. U svlačionici se zna tko je “šef” i tko provodi odluke za dobrobit cijele momčadi i kluba - o tome naime ovise i konačni rezultati.

Iznimno je važno zadržati profesionalnu sinergiju uprave i trenera koja se reflektira na travnjaku i pridonosi percepciji kluba u javnosti. U svrhu zadržavanja sportskog natjecateljskog ozračja na svim klupskim razinama i ostvarivanju što boljih rezultata i ostanka ove sezone u društvu najboljih bili smo primorani na smjenu trenera Marka Kartela.

Našem treneru zahvaljujemo se na dosadašnjem radu, a puno uspjeha i sreće želimo u nastavku njegove trenerske karijere.

Odluka o imenovanju i predstavljanju novog trenera HNK Šibenik predviđeno je sutra, o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni.", stoji u priopćenju koje potpisuje predsjednica Marina Jurić.

Najčitaniji članci