Sport

Komentari 18

Sin Quiquea Setiena: 'Je..te pa moj tata će trenirati Messija'!

Sin Quiquea Setiena: 'Je..te pa moj tata će trenirati Messija'!

Laro Setien je sin novog trenera Barcelone, Enriquea 'Quiquea' Setiena. Nogometaš je, u nižerarazrednim klubovima. Kad je doznao da tko je novi trener Barce bio je oduševljen zbog 'ćaće'

Tata Quique Setien (61) ostvario je svoj profesionalni san, postao trener Barcelone i po njemu najboljeg nogometaša svih vremena Lea Messija (32), a ne zna se tko je bio sretniji, tata ili sin Laro (24).

Laro je također nogometaš, zasad nije otišao dalje od niželigaških momčadi, a vijest o tome da mu je otac postao trener Barce zatekla ga je za kompjuterom.

- Igrao sam Fortnite, potpuno van bilo kakvog drugog filma. Znao da je tata kandidat za trenera jer sam vidio na društvenim mrežama. Nazvao me prijatelj i kaže 'Otac ti je postao trener Barcelone' - priča Laro.

- Znao sam da to želi. Ne znam baš je li mu to bio najveći san, ali znao sam da je silno radostan što je dobio taj posao. Ja bih više volio da je dobio poziciju u Madridu jer navijam za Real, ali... - govori Flores junior pa nastavlja:

- Onda sam počeo ponavljati: Messi... Pa je..ote, Messi! Tata će mi trenirati Messija, je..te! Dan prije sam Lea gledao kako trenira i 'slinio' nad nogometom kakvog igra. Kad je on počeo igrati za Barcelonu onda sam i ja počeo 'biti Barca' u video igrama - rekao je Laro Setien pa zaključio:

- Barcelona je jedan od najboljih klubova na svijetu, Messi je najbolji nogometaš na svijetu, a moj otac je glavni trener te Barcelone i trenirat će Messija. Cijeli svijet zna za Barcu, a sad je tamo šef moj otac. Fantastično!

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci