Obavijesti

Sport

Komentari 6

Sir Alex Ferguson riskira: Bez Ryana Giggsa i W. Rooneya...

Sir Alex Ferguson riskira: Bez Ryana Giggsa i W. Rooneya...
1

Zbog Chelseaja Alex Ferguson će odmarati neke igrače. Rooney i Giggs zaigrat će samo ako Schalke povede. Unitedu golovi na Old Traffordu i tako ne trebaju...

VIDEO

Arsenal i Chelsea već su dignuli ruke od prvenstva, Manchester je praktički osigurao naslov, ali jedan krivi korak “vragova” i sve je gotovo na početku. U nedjelju na Old Trafford dolazi Chelsea. Izgubi li, Ferguson bi mogao na kraju ostati bez titule, pa je odlučio večeras se kockati.

- Pred nama su ovog tjedna dvije velike, ključne utakmice. Malo ćemo presložiti i osvježiti momčad za Schalke. U sastav ulaze Paul Scholes, Dimitar Berbatov, Michael Owen, dakle, svježi igrači. Bit ćemo u redu, ne treba se brinuti za nas. U dobroj smo poziciji, kakvu smo mogli samo poželjeti na početku ove sezone - rekao je Ferguson, a sasvim je jasno da ove promjene nemaju veze s osvježenjem nego s čuvanjem ključnih igrača.

Tako će Wayne Rooney i Ryan Giggs, trenutačno najbolji igrači Manchestera, ostati na klupi. Zaigrat će samo ako Schalke povede. Golovi im na Old Traffordu ne trebaju, s napadom će se kockati, ali obrana je prava.

- Obrambene igrače neću mijenjati, igrat će oni najbolji i najiskusniji - otkriva Alex.

Unatoč mnogim promjenama nitko ne vjeruje da bi Schalke mogao iznenaditi, dva gola zaostatka i golema razlika u kvaliteti ovih dviju momčadi čvrsto su jamstvo da će United krajem svibnja istrčati na Wembleyu. Jedino se još legendarni španjolski napadač, onako reda radi, odbija unaprijed predati.

- Ostalo je još 90 minuta i dokle god postoji teoretske šanse za prolazak u finale, nećemo odustati. Naravno da će biti jako teško, ali ako ništa, barem da ostavimo dobar dojam - rekao je Raul Gonzalez, jedan od najzaslužnijih za Schalkeov ovosezonski uspjeh u LP-u.

Najzaposleniji čovjek na terenu i večeras će vjerojatno biti golman gostiju Neuer, za kojeg je Alex Ferguson prilično “zagrizao”, osobito nakon što je klub iz Gelsenkirchena glatko odbio Bayernovu ponudu od 14 milijuna eura. No on je i dalje tvrd.

- Ništa se nije promijenilo, unatoč tome što je Schalke odbio ponudu iz Münchena. Neuer ne želi iz Njemačke i neće potpisati za United - tvrdi njegov menadžer Thomas Kroth.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače