Obavijesti

Sport

Komentari 15

Šitum: Neki igrači Lecha su bili zaplakali kad je Bjelica otišao...

Šitum: Neki igrači Lecha su bili zaplakali kad je Bjelica otišao...
1

SNAŽNA VEZA U Lechu su neki moji suigrači čak i plakali kad je Bjelica odlazio, Dinamo je pogodio kad ga doveo, uvjeren je povratnik u Dinamo Mario Šitum

VIDEO

Da, vraćam se u Dinamo! Presretan sam, Dinamo je moj klub, a Zagreb moj grad. Još prije mjesec dana iz Maksimira su mi poručili da računaju na mene, a ja sam Poljacima rekao da želim natrag u Dinamo. Strašno se veselim novoj sezoni, ma jedva čekam da počnu nove pripreme, nove utakmice, kaže Mario Šitum (26).

Dvaput je već ovaj rođeni Zagrepčanin bio u Dinamu, dvaput je iz njega odlazio. Prvo u Lokomotivu i Speziju, zatim u Lech Poznan. Ovo će za njega biti treća sreća.

- Nedavno sam dobio sina, želim igrati za Dinamo i uživati u Zagrebu sa svojom obitelji - govori Šitum, koji je postao potpuno siguran da se vraća kući tek nakon što je na klupu sjeo Nenad Bjelica.

Zajedno su bili u Speziji, uzeo ga je Bjelica i u Lech, a sad će opet biti skupa. Treća sreća...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Bez ikakve dvojbe, dovođenje Bjelice odličan je potez za Dinamo. On je nekakav miks španjolskog i austrijskog nogometa. Voli igrati visoko, napadati i igrati na gol više, ali uvijek su važni i red, rad i disciplina. Zato vjerujem da će njegov Dinamo biti uspješan i atraktivan - kaže Šitum.

Bjelica je doveo i dva pomoćnika - Renea Pomsa i dr. Martina Mayera. Šitum poznaje oba.

- Odlični ljudi, pravi profesionalci, u njih i Bjelica ima veliko povjerenje. Ma svi igrači Lecha bili su oduševljeni radom Bjelice i njegova stožera, neki su čak i zaplakali kad su odlazili. Vjerujte mi, Bjelica je iz postojećega kadra Lech Poznana izvukao 120% mogućnosti - uvjerava Šitum pa nastavlja:

- Nenad Bjelica je bio igrač i jako dobro osjeća momčad, zna kako se postaviti prema kojem igraču. Kod njega nekad u dogovoru možete i preskočiti trening. Ako si preumoran, bolje preskočiti jedan trening nego ga odraditi bez pravog angažmana. A Bjelica takve stvari razumije, to ga čini drukčijim od drugih trenera.

Šitum se vraća nakon jedne sezone, zna većinu suigrača.

- Sad možda ne izgleda tako, ali ovim dečkima treba samo malo više samopouzdanja i optimizma, brzo će pokazati da su prava momčad.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu