Obavijesti

Sport

Komentari 187

Kovačić je dobio izravni crveni karton, Realu bod na Mestalli!

Kovačić je dobio izravni crveni karton, Realu bod na Mestalli!
13

Valencia i Real Madrid odigrali su 2-2 u sjajnoj utakmici na Mestalli. Kovačić je za žestoki start dobio izravni crveni, a dva gola pala su u razmaku od 60 sekundi...

VIDEO

Valencia i Real Madrid odigrali su 2-2 na Mestalli. Mateo Kovačić dobio je izravni crveni karton, a Luka Modrić odigrao je cijelu utakmicu za Real koji je ostao treći, dva boda iza Barcelona i četiri manje od vodećeg Atletico Madrida.

Valencijini navijači dočekali su Rafu Beniteza velikim transparentom : "Hvala". Španjolac je odveo Valenciju do prvog naslova nakon 31 godine čekanja, osvojio je još jednu titulu i Kup Uefa u svom mandatu na Mestalli, a to mu navijači nisu zaboravili.

Barcelona je prosula bodove na startu 2016. godine i pružila šansu Realu da se vrati u utrku za naslov. No Real se vraća u Madrid s bodom, a najsretniji je Atletico koji je ostao sam na vrhu . Real je ostao bez pobjede protiv Valencije od prosinca 2013.

Real na hrvatski pogon

Luka Modrić i Mateo Kovačić počeli su od prve minute za Real. U svih šest puta kad je Mateo bio u sastavu, Real je slavio. Madriđani su poveli nakon fenomenalne akcije u 17. minuti. Benzema je dodao Baleu, Velšanin je petom proslijedio do Cristiana Ronalda, a Portugalac je bez gledanja vratio Benzemi koji zabija za vodstvo Reala.

VIDEO

Valencia je bila dosta bolja nakon tog gola. Domaći su pritisnuli Real, ali i zapucali nekoliko sjajnih šansi. Nije im se to vratilo. U sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena Pepe je srušio Gomesa , a sudac Jose Sanchez pokazao je na bijelu točku.

VIDEO

Parejo je zabio za 1-1 i postao je prvi igrač koji je ove sezone zabio Realu iz penala. Prije tog penala i Real je tražio najstrožu kaznu. Gareth Bale je bio u prodoru, no u ovom slučaju sudac nije odlučio pokazati na penal.

VIDEO

Crveni Kovačiću i ludnica u 60 sekundi

Real je bio bolji na početku drugog poluvremena, no od 68. minute gosti su bili s igračem manje. Dotad vrlo dobri Mateo Kovačić žestoko je startao na Cancela , a sudac mu je pokazao izravni crveni karton.

VIDEO

Prije toga Ronaldo je pao u šesnaestercu, ali Jose Sanchez je samo odmahnuo rukom.

Valencia nije ništa pokazala s igračem više. Real je bez problema držao 1-1, a kad je vidio da domaćin oklijeva, krenuo je po pobjedu. Gareth Bale zabio je za 2-1 u 82. minuti. Toni Kroos je ubacio, a Bale zabio glavom.

VIDEO

No dok su gostujući navijači na Mestalli slavili, nepunu minutu nakon Realovog vodstva, Paco Alcacer zabio je za 2-2! Neozbiljno je Realova obrana shvatila Valenciju i domaći su to naplatili s kamatama.

VIDEO

Sjajan derbi imao je i sjajan završetak. Negredo je promašio zicer u sudačkoj nadoknadi za Valenciju, a Gareth Bale zapucao je šansu za Real u zadnjim sekundama utakmice... Remi je najpošteniji rezultat.

Primera, 18. kolo:

  • Valencia - Real Madrid 2-2 (Parejo 45 p, Alcacer 83 / Benzema 16, Bale 82)
  • Vallecano - Real Sociedad 2-2 (Llorente 15, Jozabed 51 / Elustondo 27, Bruma 63)
  • Betis - Eibar 0-4 (Capa 3, Keko 17, Adrian 71, Baston 82)
  • Granada - Sevilla 2-1 (Success 17, Penaranda 37 / Vitolo 45)
  • Bilbao - Las Palmas 2-2 (Aduriz 17 p, Williams 66 / Gomez 62, Tanausu 81)
  • Deportivo - Villarreal 1-2 (Alberto 48 / Bruno 36, 90 p)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 187
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku