Obavijesti

Sport

Komentari 14

Sjajan vikend Hrvata: Lakić i Mandžukić u momčadi kola

Sjajan vikend Hrvata: Lakić i Mandžukić u momčadi kola
1

Po dva gola kojima su donijeli pobjedu svojim momčadima Bayernu, odnosno Eintrachtu bilo je dovoljno Goal.comu da Mandžukića i Lakić uvrste u najboljih 11

VIDEO

Dvojica hrvatskih napadača Mario Mandžukić i Srđan Lakić našli su svoje mjesto u idealnoj momčadi 20. kola njemačkog nogometnog prvenstva odigranog proteklog vikenda.

Obojica su zabila po dva gola u pobjedama svojih klubova, Lakić u 2-0 gostujućoj pobjedi Eintrachta nad HSV-om, a Mandžukić u 3-0 gostujućem trijumfu Bayerna nad Mainzom.

Mandžukiću je ovo treće pojavljivanje u idealnoj momčadi bundesligaškog kola ove sezone u izboru ovog uglednog nogometnog portala, a Lakiću prvo.

Eintracht je najzastupljenija momčad u izboru sa trojicom igrača (Anderson, Aigner i Lakić).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Goal.com, idealna momčad 20. bundesligaškog kola (3-4-3):

Manninger (Augsburg) - Anderson (Eintracht), Sokratis (Werder), Alaba (Bayern) – Kruse (Fortuna), Reinartz (Bayer), Volland (Hoffenheim), Aigner (Eintracht) - Lewandowski (Borussia D.), Mandžukić (Bayern), Lakić (Eintracht)

Gomez: Ne uzrujava me manjak minutaže

Napadač Bayerna i njemačke nogometne reprezentacije Mario Gomez u drugoj je polovici sezone u Bundesligi dobio malo prilika za igru. Razlog su sjajne igre Marija Mandžukića.

Tako je Gomez u posljednja tri prvenstvena susreta ulazio u igru redom u 85., 88. i 76. minuti, ali Mandžukić je u spomenutim utakmicama zabio kombinirano pet golova i izbio na čelo ljestvice bundesligaških strijelaca sa ukupno 14 golova na kontu.

- Svjestan sam da momčad trenutno igra sjajan nogomet. Što trener može napraviti? Što bi trener trebao napraviti, mijenjati sastav koji igra dobro kako bi koristio igrače koji nisu igrali neko vrijeme, poput mene? - komentirao je Gomez.

- Nisam igrao puno u zadnje tri ligaške utakmice, ali i dalje imamo puno utakmica u drugom dijelu sezone i mislim da ću dobiti svoju priliku. Treba to sve gledati iz prave perspektive. Mediji pokušavaju stvoriti atmosferu podijeljenosti u momčadi, a to nije slučaj.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka