Obavijesti

Sport

Komentari 4

Sjajni Modrić pokvario planove zvjezdici Reala, ne može 'kući'

Sjajni Modrić pokvario planove zvjezdici Reala, ne može 'kući'

Martin Ødegaard igrač je Real Madrida od početka 2015. godine, kad je bio svjetska senzacija kao 15-godišnji A-reprezentativac Norveške. No nikako ne može dobiti mjesto prvoj momčadi

VIDEO

Norveško čudo od djeteta prije pet i pol godina potpisalo je za Real Madrid, ali nikako se nije uspijevalo izboriti za prvu momčad "kraljevskog kluba". I kad se ove godine učinilo da je napokon u tome uspio na posudbi u Real Sociedadu, pojavio se Luka Modrić (34), ističe Marca.

Martinu Ødegaardu, kojega je Real doveo iz Strømsgodseta za tri milijuna eura, danas je 21 godina i vrijedi 45 milijuna eura.

POGLEDAJTE VIDEO: Luka Modrić na odmoru u svom Zadru

Pokretanje videa...

Luka Modrić u Zadru 01:03

Prije nekoliko mjeseci činilo se kako je siguran njegov povratak na Santiago Bernabéu, i to ne samo kako bi se pojavio na prozivci pa produžio na novu posudbu, nego ostao i imao važnu ulogu. A Modrić se tad mučio s ozljedama i nije previše igrao.

Ali trener Zinedine Zidane nikad nije bio posebno sklon Norvežaninu koji je debitirao za reprezentaciju sa samo 15 godina. Naprotiv, hvalio je Luku. S pravom jer je Hrvat u završnici sezone vukao "kraljeve" do naslova prvaka Španjolske.

Ødegaardov povratak u Madrid mora biti čist, on zna da se mora vratiti kao veliki igrač, a ne kako bi nekome bio zamjena. Zbog igara u San Sebastiánu (36 utakmica, sedam golova, devet asistencija) ne želi biti višak, ističu u Marci.

SEVILLA FC  v REAL SOCIEDAD CF.LA LIGA 2019/2020. ROUND 7.

Čitatelji su, međutim, stali na Modrićevu stranu. Njih više od 45.000 glasovalo je u anketi, a čak 42 posto smatra kako bi Ødegaard trebao ostati u Real Sociedadu na posudbi. Njih 23 posto vide ga kao Modrićevu zamjenu iduće sezone, a 21 posto žele da odwe na posudbi u dobar klub iz Lige prvaka.

Samo 10 posto čitatelja poznatoga španjolskoga sportskog lista smatra da bi ga Zidane trebao povući u momčad i dati mu mjesto ispred našeg Luke, a četiri posto misli da bi ga trebalo prodati dođe li dobra ponuda.

Martin je svjestan da je Modrićeva pozicija u momčadi nedodirljiva, kao i ona Kroosa i Casemira. Baš bi Hrvata trebao zamijeniti kad se vrati u na Bernabéu, a to sigurno neće biti još barem godinu dana, koliko traje postojeći Modrićev ugovor s Realom.

Zbog Modrićevih sjajnih igara tako je vrlo izgledna i druga Ødegaardova sezona na posudbi u Real Sociedadu i to bi trebao biti dobar posao za sve. Norvežanin će rasti još godinu dana u Primeri i skupljati iskustvo pa se i dalje vrlo mlad vratiti na velika vrata u "bijelu kuću".

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe