Obavijesti

Sport

Komentari 0

Sjajni Žižić opet zablistao: Zabio 23 koša europskom prvaku...

Sjajni Žižić opet zablistao: Zabio 23 koša europskom prvaku...

Shane Larkin je bio prvo ime u gostujućoj momčadi. Postigao je 26 poena uz šest skokova i asistencija, a vrlo dobro je za Anadolu Efes odigrao i hrvatski košarkaš Krunoslav Simon

VIDEO

U 16. kolu Eurolige košarkaši Anadolu Efesa pobijedili su Maccabi u Tel Avivu 92-78 iako je za domaći sastav odlično igrao hrvatski centar Ante Žižić.

Pokretanje videa...

Hrvatska košarkaška reprezentacija 01:14

Naime, za 31 minutu na parketu Žižić je predvodio izraelski sastav s 23 poena uz šest skokova. Iz igre je Žižić gađao odličnih 9-11 uz 5-6 s linije slobodnih bacanja, ali bilo je to premalo za goste koji su u drugoj četvrtini poveli i potom kontrolirali utakmicu do kraja.

Shane Larkin je bio prvo ime u gostujućoj momčadi. Postigao je 26 poena uz šest skokova i asistencija, a vrlo dobro je za Anadolu Efes odigrao i hrvatski košarkaš Krunoslav Simon. On je za 24 minute ubacio 10 poena, ali je imao i sedam asistencija te dva skoka. Za dva poena je gađao 2-4, a za tri 2-3.

Basketball - Euroleague Final - FC Barcelona v Anadolu Efes Istanbul

Hrvatski trener Neven Spahija i njegova Baskonia loše su se proveli u Istanbulu. Fenerbahče je slavio 75-53, a nerješiva zagonetka za goste bio je Francuz Nando De Colo koji je ubacio 17 poena, a imao je uz to sedam asistencija i šest ukradenih lopti. Jan Vesely je dodao 13 uz pet skokova. Jedini dvoznamenkasti po poenima kod Baskonije bio je Steven Enoch (14) uz osam skokova.

Vodeća Barcelona je upisala već 14 pobjedu i to slavljem kod Panathinaikosa 85-82. Katalonce je do novog slavlja vodio Nikola Mirotić s 20 poena, sedam skokova i četiri dodavanja.

Uspješan je gost bio i madridski Real koji je u Milanu svladao Armani 75-73. Sa 17 poena i uz 4-6 za tricu najbolji je strijelac kod Madriđana bio Fabien Causeur.

Euroliga, 16. kolo:

Fenerbahče - Baskonia 75-53

Panathinaikos - Barcelona 82-85

Maccabi - Anadolu Efes 78-92

Armani Milano - Real Madrid 73-75

Petak:

Uniks Kazanj - Žalgiris (17:00)

Alba Berlin - CSKA Moskva (19:00)

Monaco - Zenit (19:00)

Olympiakos - Asvel (20:00)

Crvena zvezda - Bayern (20:45)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica