Obavijesti

Sport

Komentari 6

Skandal: Rusi navodno izgubili dopinške uzorke nogometaša

Skandal: Rusi navodno izgubili dopinške uzorke nogometaša
1

Jedan od osumnjičenih igrača je i Keisuke Honda, iz vremena dok je igrao za moskovski CSKA. Fifa objašnjava kako nacionalne antidopinške agencije moraju čuvati uzorke barem 10 godina

VIDEO

Fifa je zaprijetila Rusiji oštrim kaznama nakon što je dobila nevjerojatan odgovor iz tamošnje antidopinške agencije da su uzorci nogometaša misteriozno nestali!?

Naime, Fifa je osumnjičila 19 nogometaša u Rusiji za doping na temelju uzoraka uzetih prije nekoliko godina. A onda je ovih tjedana na Fifin zahtjev da im pošalje uzorke, ruska agencija odgovorila da ih - nema!

Kako objašnjava Fifa, nacionalne antidopinške agencije dužne su čuvati dokaze barem deset godina i predati ih Fifi kada dobiju zahtjev za to.

Fifa je sada zatražila dodatna objašnjenja od Rusa, a među osumnjičenim igračima je i Keisuke Honda, iz vremena dok je igrao za CSKA.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića