Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
4 komentara

T. Maze odgovorila na napade saveza: Opet zavaravaju ljude

Slovenski skijaški savez otkrio je kako je Tina Maze za svoj oproštajni nastup na Zlatnoj lisici tražila 90.000 eura, no Tina i njeg odvjetnik kažu kako je to laž te najavljuju tužbe...

REUTERS/PIXSELL
Foto: REUTERS/PIXSELL
4 komentara

Legendarna Tina Maze za svoj oproštaj od skijanja na Zlatnoj lisici u opremi slovenske reprezentacije navodno je od Slovenskog skijaškog saveza tražila nevjerojatnih - 90.000 eura. Barem ako je vjerovati savezu koji je s tom brojkom senzacionalistički istrčao u javnost te objavio kako joj oni to ne namjeravaju ispuniti jer bi tako ugrozili sezonu u kojoj nastupaju njihove mlade nade.

I tu se odmah rodio skandal. Javnost se obrušila na najbolju slovensku skijašicu u povijesti, no čini se da sve što su u savezu pričaju ipak ne stoji.

- Oni ponovno zavaravaju ljude, a ja se moram suočavati s velikom nepravdom. Nije mi svejedno zbog onog što ljudi misle o meni i žao mi je što moraju slušati takve stvari. Mislili smo da je završeno s tim - rekla je povrijeđena Tina.

Njen odvjetnik još je izravniji.

- Nikad nismo tražili nešto takvo. To bi, priznajem i sam, bilo nerazumno, neljudski i ludo. No, podsjećam, i prije osam godina Tina je doživjela isto i bila je prisiljena braniti se, a sada se povijest ponavlja. Opisali su je kao pohlepnu sportašicu koju zanima samo novac. Razočarana je, ogorčena, osramoćena i ovi napadi je bole - rekao je njen odvjetnik Damijan Terpin te najavio i konkretne poteze u vidu tužbe:

- Moralna se šteta ne može ispraviti, a materijalna iznosi 100.000 eura.

 

Naši partneri pišu
Message