Obavijesti

Sport

Komentari 124

Skandalozni Erceg vrijeđao suca nakon utakmice: Je*em vam majku sto puta lopovsku...

Skandalozni Erceg vrijeđao suca nakon utakmice: Je*em vam majku sto puta lopovsku...

Skida dres, baca na pod i nastavlja vrijeđanje suca prilikom izlaska s terena. Nakon utakmice prišao je sucu i vrijeđao riječima: Je*em vam majku lopovsku te raznim drugim pogrdnim riječima, piše u zapisniku susreta Istre i Rijeke

VIDEO

Ante Erceg je bez sumnje veliko osvježenje u HNL-u. Sjajni igrač koji je svojom klasom preporodio Istru i pretvorio ju u pretedenta za pozicije koje vode u europska natjecanja. No, svo to nogometno znanje zasjenio je skandaloznim ponašanjem.

Pokretanje videa...

Svi smo jedna obitelj 01:33

Rijeka je u uzavreloj utakmici nabijenoj nervozom i tenzijama pobijedila Istru (2-0) i bodovno se s s njom izjednačila na tablici. Junak susreta bio je Niko Janković koji je zabio dva gola, no mrlju na cijeli susret bacio je Ante Erceg koji je krajem utakmice imao pomračenje uma. 

Jakov Titlić mu je u 90. minuti pokazao drugi žuti karton. Sudac je u ruci držao blokić u kojem zapisuje izmjene, kartonirane igrače, a pobješnjeli Erceg, koji je imao žuti karton iz 43. minute, ukrao mu je blokić, bacio na pod pa potom podignuo i iskidao ga na opći šok svih prisutnih!

Istra i Rijeka sastali se u 24. kolu SuperSport HNL-a

Scena koju, moramo priznati, nikada nismo vidjeli. Poput razjarenog bika Splićanin je napustio teren i bacio dres. Izvrijeđao je suca Titlića pogrdnim riječima, a salve psovki nastavile su se nakon utakmice.

- Erceg Ante je isključen zbog dva žuta kartona (prvi u 43. min (opetovano kršenje PNI) i drugi u 90. minuti, preoštar start. Nakon što mu je dodijeljen drugi žuti karton, istrgnuo je sucu iz ruke papirić, poderao, bacio na teren i vrijeđao riječima: Je*em vam majku sto puta lopovsku., Nakon toga skida dres, baca na pod i nastavlja vrijeđanje suca prilikom izlaska s terena. Nakon utakmice prišao je sucu i vrijeđao riječima: Je*em vam majku lopovsku te raznim drugim pogrdnim riječima - piše u zapisniku utakmice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ante.erceg (@ante.erceg)

Nakon što su se strasni smirile i glava ohladila, Erceg se ispričao svima zbog neprimjerenog ponašanja.

- Ovim bih se putem htio ispričati cijeloj nogometnoj zajednici, navijačima i svim suigračima na vlastitoj reakciji prema sucu današnjeg dvoboja nakon dobivenog crvenog kartona, koja je u najmanju ruku ispala preburna. Moju želju za igrom ne opravdavaju moji postupci, te ovim putem želim naglasiti kako je poštovanje najvažnija odlika svakog sportaša, a kod mene je danas zakazala. Žao mi je zbog nepromišljene reakcije te se nadam razumijevanju  cijele nogometne zajednice nakon današnjeg zahtjevnog dvoboja.

Ispričao se ili ne, gotovo je sigurno kako ga čeka rigorozna kazna. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 124
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...