Obavijesti

Sport

Komentari 15

Skelin: Znam da rezultat nije dobar, no mi baš nemamo sreće

Skelin: Znam da rezultat nije dobar, no mi baš nemamo sreće
1

Ne bježim od odgovornosti, nisam bezgrešan i radim ih. Morate shvatiti da ima previše okolnosti. Previše ozljeda imamo, Stipčević i Popović recimo... Imamo problema sa otkazima, rekao je izbornik poslije pobjede

VIDEO

Slomili smo teškom mukom Nizozemsku u Zadru 82-78 i tako ostali u igri za plasman na Svjetsko prvenstvo sljedeće godine u Kini.

Opet je to bilo mučenje, no poslije šoka protiv Rumunjske u petak samo nam je pobjeda bila bitna.

Hrvatska uz puno muke dobila Nizozemce i ostala u igri za SP
Hrvatska uz puno muke dobila Nizozemce i ostala u igri za SP

Izbornik Ivica Skelin tako je u četvrtoj utakmici upisao svoje prvo slavlje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nikako da prelomimo utakmicu. U trećoj četvrtini smo izgubili ritam i opet smo se digli na deset razlike. Glupo je kazati, ali čitave kvalifikacije nemamo baš sreće - rekao je izbornik Skelin poslije pobjede. Detektirao je potom i jedan od problema reprezentacije - rekao je pa nastavio:

- Mislim da definitivno jedna stvar mora biti jasna mladićima! To je da moramo biti koncentriraniji nego što smo mi bili u petak i ponedjeljak.

Analizirao je trenutke odluke.

- Skok je danas bio ključ i svaki put kad smo imali skok, imali smo igri. Imali smo period koji nismo iskontrolirali. Ne ovisimo sami o sebi, o Talijanima kako će proći u gostima i hoće li oni to dobiti. Smatram da reprezentacija obje utakmice mora ići na pobjedu i to nije nedostižno - rekao je.

Hrvatska je u ponedjeljak ubacila 13 trica iz 23 pokušaja, no imala je i 11 promašenih slobodnih bacanja.

- A što kazat? Falimo penal kad je najbitnije... Mislim da definitivno jedna stvar mora biti jasna mladićima, to je da moramo biti koncentriraniji nego što smo bili. Tako je bilo prije i sada, danas smo se malo opustili - smatra.

O svojoj poziciji rekao je sljedeće:

- Znate da je moj ciklus završen, sve karte su na stolu, svjestan sam na rezultat nije dobar. Ja sam najodgovorniji. Žao mi je utakmice u petak i utakmice u Nizozemskoj koju smo imali.

Da li bi napravio što drugačije?

- Bih, drugačije bi nešto uradio. Ne bježim od odgovornosti, nisam bezgrešan i radim ih. Morate shvatiti da ima previše okolnosti. Previše ozljeda imamo, Stipčević i Popović recimo... Imamo problema sa otkazima, ovaj put i ne toliko, ali na prvom ciklusu su nam falila tri, četiri igrača. Stalno se krpamo, to je nekompletna reprezentacija i teško je postići maksimalan rezultat.

Istaknuo je mladog Karla Uljarevića kao pozitivnu stvar u svom mandatu.

- Ponosan sam što je Uljarević ušao u reprezentaciju, on je nama sad prvi playmaker!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi