Obavijesti

Sport

Komentari 17

Skoblar: Lyon nije kvalitetan kao prije, Dinamo ima izgleda

Skoblar: Lyon nije kvalitetan kao prije, Dinamo ima izgleda
1

Dao bih Lyonu malu prednost, u postocima 55-45. Dinamo ima izgleda odigraju li dobro tri njegova najbitnija nogometaša: Kelava, te Badelj i Sammir, kaže Skoblar

VIDEO

Lyonski portal Le Progres posvetio je dosta prostora sutrašnjem ogledu 2. kola Lige prvaka između Lyona i Dinama.

U razgovoru za francusku web-stranicu svoje mišljenje o utakmici podijelili su Josip Skoblar te Lyonov branič Dejan Lovren.

Skoblar, predstavljen kao legendarni napadač Marseillea koji je u sezoni 1970./71. zabio 44 prvenstvena gola samo iz igre, dao je 'modrima' dosta izgleda.

- Dao bih Lyonu malu prednost, u postocima 55-45. Mislim da Dinamo ima izgleda odigraju li dobre utakmice tri njegova najbitnija nogometaša: vratar Kelava, te veznjaci Badelj i Sammir. Sva su trojica individualne klase - rekao je Skoblar i naglasio da Lyon više nema onu snagu od unatrag nekoliko sezona.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Današnja Lyonova momčad nije kvalitetna kao u vrijeme kada su igrali Juninho i Benzema.

'Lavovi' će izaći u najboljem mogućem sastavu. Trener Remi Garde prije posljednjeg treninga u Tola-Vologeu objavio je momčad koja bi trebala nastupiti na Gerlandu. Neće moći računati na ozlijeđene stopera Crisa, veznjake Edersona i Gourcuffa te napadača Lisandra Lopeza.

Sastav Lyona za Dinamo:  Lloris – Reveillere, B. Kone, Lovren, Cissokho – Gonalons, Källström – Briand, Grenier, Bastos – Gomis.

Utakmicu će suditi Čeh Pavel Kralovec, a Le Progres se osvrnuo na zavidni niz nepobjedivosti Lyona. Na Gerlandu nisu izgubili točno godinu dana, tj. od 25. rujna 2010. kad su izgubili od St. Etienna. Nakon toga su nanizali 19 utakmica bez poraza, odnosno 13 pobjeda uz gol-razliku 41-13.

Lovren je za Le Progres istaknuo favorite u skupini D te tvrdi da je Lyon bolji od njegove bivše momčadi u kojoj je, kako kaže, igrao od 14. do 20. godine života.

- Realno je reći da u skupini D igraju Real i tri druge momčadi. Od tih triju momčadi mislim da je Lyon najjači. Mi smo favoriti za drugo mjesto u skupini - rekao je Lovren i istaknuo tri najveće Dinamove opasnosti.

- Trojica veznjaka su izuzetni tehničari. Riječ je o Milanu Badelju, Mateu Kovačiću, koji je sa svojih 17 godina pokazao neke fantastične stvari, te o naturaliziranom Brazilcu Sammiru, igraču koji je snažan, tehnički potkovan i brz - završio je Lovren koji će igrati od prve minute na Gerlandu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener