Obavijesti

Sport

Komentari 13

Skočić uoči oproštaja od Eura: Vjerujte mi, ova ekipa vrijedi!

Skočić uoči oproštaja od Eura: Vjerujte mi, ova ekipa vrijedi!
5

Španjolci su generalno stariji od nas dvije-tri godine! Od njihova 23 igrača, 21 je 2000. godište, a nama su u postavi njih šest-sedam koji su 2003. godište. To čini razliku. A uzeli smo im posjed lopte, kaže Skočić

VIDEO

Analizirali smo i naše i rumunjske utakmice, Rumunji imaju dobar blok, znaju izaći u kontre, dosta direktno igraju pa na drugu akciju nakon odbijene lopte, počeo je izbornik mlade hrvatske reprezentacije Dragan Skočić.

Pa opisao stanje u momčadi:

- Neće igrati Stojković zbog dva žuta kartona, a i neki igrači vuku ozljede, no nadam se da će svi biti u kadru. Bit će promjena u sastavu, zadnja je utakmica, dobit će neki novi priliku. Čekamo liječnički izvještaj o stanju igrača.

VIDEO

OK, nakon protokolarne analize suparnika uoči rezultatski posve nevažne utakmice (utorak, 20.45, HTV 2), posljednje na Euru U-21, uoči koje su i Hrvatska i Rumunjska izgubile šanse za ulazak u četvrtfinale, Skočić se ipak osvrnuo na dvije naše utakmice. Na poraze od Ukrajine 2-0 i Španjolske 1-0.

Hrvatska U-21 reprezentacija protiv Ukrajine igra prvu utakmicu na Europskom prvenstvu za mlade

- Nakon dva poraza argumenti nisu na mojoj strani. No vidi se da igramo s više posjeda, u drugom smo poluvremenu Španjolskoj oduzeli posjed, što je vrlo teško. Imali smo 88 posto točnih dodavanja, što je visok postotak, dok Španjolska ima 90 posto. Ima puno pozitivnih stvari koje smo pokazali na Euru. Defanzivno, radili smo neke početničke pogreške, u prvoj utakmici primili smo golove u situacijama 4 na 2 ili 3 na 1. Ali smo zatvorili neke španjolske jake strane. Isto tako, kad smo imali posjed, bili smo jalovi, u tim sam situacijama više očekivao. Pa postavljenu obranu je cirkulacija lopte bila zadovoljavajuća, imali smo po 500-600 dodavanja, što su dobre brojke, pogotovo u odnosu na Španjolsku.

Opet je izvukao objektivne okolnosti koje nisu bile na njegovoj strani:

Hrvatska U-21 reprezentacija protiv Ukrajine igra prvu utakmicu na Europskom prvenstvu za mlade

- Naivno smo izgubili utakmice, nije lako znati da ideš kući, ali momci su radili, pokušavali najbolje. Dosta nam je falilo igrača, a ne govorim bezveze da imamo mladu momčad. Španjolci su generalno stariji od nas dvije-tri godine! Od njihova 23 igrača, 21 je 2000. godište, a nama su u postavi njih šest-sedam koji su 2003. godište. To čini razliku. Ova ekipa vrijedi! Imamo problema na nekim pozicijama, ali ovi momci mogu u budućnosti dosta donijeti. Dat će ova reprezentacija A reprezentativce, kao što svaka daje - zaključio je Skočić, a Marko Bulat je naglasio:

- Motivirani smo jer nam je zadnja utakmica, moramo se pokazati, ostaviti dojam. Vidimo A reprezentaciju, kakve rezultate radi, to mora biti vodilja kako se ponašati na terenu i izvan terena. Jedva čekamo utakmicu, imali smo dva dana da se oporavimo i spremni smo dati 100 posto.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše