Obavijesti

Sport

Komentari 3

Skoko odlazi iz Hajduka: S obitelji sam donio odluku...

Skoko odlazi iz Hajduka: S obitelji sam donio odluku...
1

Lanjsko prvenstvo i dalje smatram našim, mi smo bili moralni pobjednici, rekao je Hajdukov vezni igrač Joisp Skoko i potvrdio da odlazi iz Hajduka

VIDEO

Josip Skoko je otklonio mogućnost promjene odluke o odlasku iz Hajduka nakon završetka sezone i povratku u rodnu Australiju.
- Definitivno sam odlučio, na kraju sezone odlazim iz Hajduka - rekao je Skoko i otvorenom ostavio mogućnost da još jednu sezonu odigra u Melbourneu.
- Postojali su neki neformalni razgovori na temu mog ostanka u Hajduku, no sve je bilo prekasno, već sam zbog obitelji prelomio tu odluku, vraćam se u Australiju - kaže veznjak Hajduka.
Skoko je u dva navrata igrao za Hajduk, upisao 213 nastupa i 31 gol, te je u oba navrata, kaže, proživljavao lijepe trenutke.
- Prvi put je to bio drugačiji osjećaj. Došao sam iz Australije igrati pravi nogomet i afirmirati se. U Splitu mi je bilo fenomenalno, kako u klubu, tako i privatno, upoznao sam i suprugu... Drugi put sam već stigao kao iskusan igrač, želio sam se od Hajduka oprostiti trofejem i to mi se na koncu i ostvarilo - kaže Skoko i dodaje:
- Lanjsko prvenstvo smatram našim, mi smo bili moralni pobjednici. Ipak, najdraža mi je utakmica u dresu Hajduka ona lanjska pobjeda u uzvratu Kupa, kada smo dobili Dinamo 3:0, pa neka smo kasnije izgubili na penale - otkriva Hajdukov veznjak, koji nije siguran hoće li zaigrati makar minutu-dvije u zadnje dvije utakmice protiv Međimurja i Croatije i oprostiti se od Torcide.
- Ozlijeđen sam, vidjet ćemo što će reći trener. Možda je bolje da priliku dobiju mlađi i oni koji su manje igrali - kaže skromni Skoko, koji ne dvoji kako će Hajduk moći i bez njega.
- Ostaje Andrić, te tri mlađa igrača, dva Ljubičića i Brkljača. Svi oni mogu kvalitetno pokriti moju poziciju. Ne bojim se ja za Hajduk, ovdje ima strašno puno talentiranih igrača, samo ih treba dugoročno pravilno usmjeravati.
Nakon igračke karijere Skoko će se posvetiti trenerskom poslu, no nije htio otkriti od kojeg je trenera u karijeri najviše naučio.
- Bilo je i dobrih i loših, ali ne bih o imenima. Od onih dobrih naučio sam kako raditi, a od loših kako ne treba.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu