Obavijesti

Sport

Komentari 10

Škotska je srušila Španjolsku, debakl Kosova protiv Andore!

Škotska je srušila Španjolsku, debakl Kosova protiv Andore!

Važnu pobjedu u skupini A ostvarila je Škotska koja je na svom Hampden Parku svladala Španjolsku sa 2-0 (1-0). Oba gola postigao je Scott McTominay (7, 51) na počecima poluvremena

VIDEO

U drugom susretu 2. kola skupine D kvalifikacija za EURO 2024. u kojoj igra i Hrvatska Wales je kao domaćin u Cardiffu svladao Latviju sa 1-0 (1-0).

UEFA Euro 2024 Qualifiers - Group D - Wales v Latvia

Jedini pogodak postigao je Kiefer Moore u 41. minuti na dodavanje Dana Jamesa.

Nakon dva kola Hrvatska i Wales su na vrhu ljestvice sa po četiri boda, treća je Turska s tri boda, dok su Armenija i Latvija, koje su odigrale po jednu utkamicu, bez bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Važnu pobjedu u skupini A ostvarila je Škotska koja je na svom Hampden Parku svladala Španjolsku sa 2-0 (1-0). Oba gola postigao je Scott McTominay (7, 51) na počecima poluvremena. Prvi pogodak veznjak Manchester Uniteda je postigao nakon povratne lopte kapetana Robertsona koji je iskoristio pogrešku Pora koji se poskliznuo, dok je drugi pogodak postigao natrčavši na odbijanac nakon odličnog prodora i ubacivanja Tierneya.

Vodeća Škotska  ima maksimalnih šest bodova, dok je druga Španjolska ostala na tri. Ranije u utorak su Gruzija i Norveška u Batumiju igrale 1-1 (0-1). Poveli su gosti preko Sorlotha (15), a poravnao je Mikautadze (60). Za obje reprezentacije ovo je prvi bod, Norveškoj iz drugog, a Gruziji iz prvog nastupa.

U skupini I Švicarska je ostvarila još jednu uvjerljivu pobjedu svladavši u Ženevi Izrael sa 3-0 (1-0) golovima Vargasa (39), Amdounija (48) i Widmera (52). Rumunjska je također ostala stopostotna svladavši u Bukureštu Bjelorusiju sa 2-1 (2-0). Stanciu (17) i Burca (19) osiguali su prednost Rumunjskoj da bi Morozov (86) ublažio poraz gostiju.

UEFA Euro 2024 Qualifiers - Group I - Kosovo v Andorra

Veliki kiks napravilo je Kosovo koje je nakon boda iz Izraela odigralo samo 1-1 (0-0) u Prištini protiv Andore. Domaće je u vodstvo doveo Zhegrova (59), a izjednačio je Rosas (61) samo dvije minute potom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića