Obavijesti

Sport

Komentari 0

Skroman učinak Šarića, Jokićev Denver osigurao doigravanje

Skroman učinak Šarića, Jokićev Denver osigurao doigravanje
4

Dvostrukom MVP-u falila je jedna asistencija za triple-double, no njegova je momčad prekinula niz od četiri poraza i postala prva momčad na Zapadu koja je osigurala doigravanje

VIDEO

Hrvatski košarkaš Dario Šarić u porazu svog Oklahoma Cityja kod Toronta (128-111) za 13 minuta postigao je četiri poena, uz šut 2-8, te imao jedan skok, dvije asistencije i jednu izgubljenu loptu.

Pascal Siakam je 25 poena i 14 skokova predvodio Toronto, koji je po šesti puta uzastopno slavio u svojoj dvorani. Shai Gilgeous-Alexander je s 29 koševa bio prvo ime kod Thundera, čiji je niz od tri pobjede prekinut.

NBA: Brooklyn Nets at Oklahoma City Thunder

Denver Nuggetsi prekinuli su niz od četiri poraza pobjedom u Detroitu (119-100), a Nikola Jokić postigao je 30 poena, 10 skokova i devet asistencija. Nuggetsi su ovom pobjedom postali prva momčad na Zapadu koja je osigurala doigravanje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kod  Pistonsa zbog ozljede Ahilove tetive nije igrao Bojan Bogdanović, a najbolji je bio Rodney McGruder (20). Pistonsi su izgubili 13 od zadnjih 14 utakmica. 

NBA: Denver Nuggets at Detroit Pistons

Najveće iznenađenje priredili su Indiana Pacersi, koji su s 139-123 svladali prvu momčad Istoka Milwaukee Buckse. Andrew Nembhard ubacio je 24 poena, a T.J. McConnell je dodao 19 uz 12 asistencija, dok je Giannis Antetokounmpo upisao 25 poena i devet skokova u samo 27 minuta zbog problema s prekršajima. Jrue Holiday dodao je 19 poena i 11 asistencija, a Khris Middleton i Bobby Portis po 16 poena za Buckse, koji i dalje vode s dvije pobjede više od Bostona.

Domantas Sabonis upisao je ukupno 24 poena i 21 skok za svoj 56. double-double učinak u ligi dok su Sacramento Kingsi ostvarili svoju prvu pobjedničku sezonu od 2005.-2006. pobjedom 101-96 nad Brooklyn Netsima u četvrtak navečer u New Yorku.

NBA: Sacramento Kings at Brooklyn Nets

Kingsi su pobijedili 10. put u zadnjih 12 utakmica i tako osigurali svoju prvu sezonu s više pobjeda od poraza. Sada su na omjeru 44-38, a ovo im je bila 21. pobjeda u gostima, što je najviše od 2003-04. Mikal Bridges postigao je 23 poena, ali je promašio četiri šuta u posljednje dvije i pol minute za Netse. Spencer Dinwiddie dodao je 18 poena.

Rezultati:

Detroit - Denver 100 - 119
Brooklyn - Sacramento 96-101
Toronto - Oklahoma 128-111
Milwaukee - Indiana 123-139
Phoenix - Orlando 116-113

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Bravo, Hrvatska! WRC nam nudi novi ugovor, potpisujemo na još tri godine. Evo, koji su benefiti
VOZAČI ODUŠEVLJENI

Bravo, Hrvatska! WRC nam nudi novi ugovor, potpisujemo na još tri godine. Evo, koji su benefiti

Plus+ Ukupni ekonomski učinci za Republiku Hrvatsku samo od prošle godine procjenjuju se na više od 105 milijuna eura! A utrke bi uživo trebalo pogledati više od 300.000 ljudi