Obavijesti

Sport

Komentari 18

Skupština Igora Štimca nema smisla, Mamić pozvao na rad

Skupština Igora Štimca nema smisla, Mamić pozvao na rad
1

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza u srijedu je održao sjednicu. Srebriću su produljili su mandat, a Štimčevu izvanrednu skupštinu proglasili su nevažećom

VIDEO

U srijedu je zasjedao izvršni odbor HNS-a. Zorislav Srebrić dobio je još jedan mandat na mjestu glavnog tajnika saveza. Izabrali su ga jednoglasno, a jedini protukandidat bio mu je Vlado Šobota.

Imamo puno posla. Nemamo vremena za neke druge stvari, Mamić o Štimčevoj skupini 

Savez je izdao i priopćenje koje se odnosi na Štimčevu nedjeljnu izvanrednu skupštinu. Ona je, kako navode iz HNS-a, nevaljana jer nisu poštivali zakonske rokove za žalbe. Dodaju da je ta skupština besmislena. 

Izvršni dopredsjednik Dinama i član IO-a HNS-a Zdravko Mamić osvrnuo se na rad saveza, Igora Štimca i novu skupštinu zakazanu za 19. travanj.

- Život teče. Mora se raditi svaki dan. Radi se na mladim reprezentacijama, A reprezentaciji, licenciranju klubova... To je ogroman posao. Službe za licenciranje ponekad rade do pola šest ujutro. To govorim jer se ne možemo osvrtati na ove druge stvari nego moramo raditi svaki dan - rekao je Zdravko Mamić.

Svi nezadovoljnici svoje probleme mogu iznijeti na skupštini 19. travnja, dodao je

Na prijedlog predsjednika HNS-a Vlatka Markovića, sazvali smo novu skupštinu za 19. travnja. Ona je redovna i tamo će svi nezadovoljnici moći reći što ih muči i iznijeti svoje probleme - dodao je Mamić.

O skupštini 17. prosinca nije imao mnogo za reći.

- Ona je završena i verificirana, a oni koji su tada dobili mandate dužni su raditi.

- Skupština koju smo sazvali u travnju je u svim zakonskim okvirima i rokovima. Pozivam sve da tamo sučelimo argumente pa neka onaj tko pobjedi vodi savez.

'Cirkusi i vrijeđanja zabavljaju javnost, to šteti nogometu'

Imam li što dodati o Štimčevoj skupini u nedjelju? Od vrijeđanja, crikusa i prevara se ne živi. To zabavlja javnost, ali šteti hrvatskom nogometu. Ne vidim razlog zašto oni nezadovolji ne bi rekli što ih smeta u travnju, završio je Mamić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše