Obavijesti

Sport

Komentari 21

West Hamu bod s Evertonom, Bilić: Moramo biti još gladniji

West Hamu bod s Evertonom, Bilić: Moramo biti još gladniji
8

West Ham je odigrao 1-1 protiv Evertona. Bilićev klub vodio je s 1-0, ali Lukaku je sedmim golom u zadnjih sedam utakmica protiv "čekićara" postavio konačnih 1-1

VIDEO

Bilićev West Ham odigrao je 1-1 protiv Evertona u 12. kolu Premiershipa. Za navijače West Hama ovo nije bila obična utakmica, kao ni za našeg Slavena Bilića koji je u Evertonu odigrao tri sezone, a stigao je baš iz West Hama 1997. godine.

"Čekićari" nisu pobijedili  današnjeg protivnika dugih osam godina,  a nisu uspjeli ni s hrvatskim trenerom na klupi koji ove sezone čini čuda na klupi.

REUTERS/PIXSELL

West Ham je poveo u 30. minuti prekrasnim golom Lanzinija. Zabio je Argentinac s vrha šesnaesterca u gornji lijevi kut gostujućeg golmana. 

Domaće navijače utišao je Romelu Lukaku dvije minute prije kraja prvog poluvremena. Bio je to sedmi gol Lukakua u zadnjih sedam utakmica protiv West Hama. Slaven Bilić nekoliko je puta imao okršaj sa sucima koje je dočekao nakon utakmice. Nije bio zadovoljan sudačkim kriterijem, a u jednom trenutku susreta popričao je i s menadžerom Evertona Robertom Martinezom.

- Odigrali smo dobru utakmicu protiv dobrog protivnika. Ne mogu biti nezadovoljan kako smo igrali. Nisam liječnik pa ne znam kakvo je stanje s Payetom ili Valencijom, ali mislim da će biti spremni za sljedeću utakmicu. Moramo biti sretni ulaskom u sezonu. Sad trebamo iskoristiti pauzu i vratiti se još gladniji - rekao je Slaven Bilić.

Premiership, 12. kolo:

  • West Ham - Everton 1-1 (Lanzini 30 / Lukaku 43)
  • Manchester United - WBA 2-0
  • Bournemouth - Newcastle 0-1
  • Leicester - Watford 2-1
  • Norwich - Swansea 1-0
  • Sunderland - Southampton 0-1
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići