Obavijesti

Sport

Komentari 0

Slaven Bilić: Umjesto da slavimo, tužni smo

Slaven Bilić: Umjesto da slavimo, tužni smo
1

'Kockasti’ su osigurali Euro i prije kraja natje-canja, ali kod izbornika je ipak ostao gorak okus nakon prvog poraza u kvalifikacijama od 2003.

VIDEO

Pjenušac je čekao u Čatežu, no nitko ga nije ni pogledao. Očekivalo se slavlje, velike riječi, ali izbornik i igrači ostali su pod dojmom svega što se događalo u Skoplju.
- Umjesto da slavimo, ne veliki uspjeh nego najveći, mi smo tužni - šokirao je nazočne Slaven Bilić. Pa Hrvatska je na Euru, tko će se sutra više i sjećati Skoplja?
- Ne možemo ne otkriti sve što se događalo. Bilo nam je lijepo prije utakmice, družili smo se s bivšim igračima, prisjetili se starih vremena. A onda... Došli smo na stadion, u 18.50 još se nije znalo hoćemo li igrati. No Uefa i Makedonci su inzistirali. Igrači su se zagrijavali 200 metara od stadiona, prolazili kroz kordon navijača. Pa su naišli na zatvorena vrata stadiona, nestalo je i svjetla. Nikad to nismo doživjeli, da uoči tako važne utakmice ovisimo o nekakvim stvarima koje nemaju veze s nogometom. Da, bio sam ironičan kad sam rekao da su nas toplo dočekali. Uopće mi nije jasno zašto su bili tako napaljeni na nas.
Izbornik i suradnici nisu tražili alibi već su htjeli objasniti razloge suzdržanosti.
- Odatle i naše frustracije. Jednostavno, nismo mogli vjerovati da je to moguće. Izgubili smo i zato smo bili smrknuti, ali baš me zato i raduje ta ljutnja igrača. Šteta što je prekinut naš niz, no glavno da smo na Euru. Hvala bogu da se sve poklopilo, da je Izrael dokazao da sport uvijek pobjeđuje. Možda na 'gornjem katu’ i postoje neke zakulisne igre, ali na travnjaku uvijek pobjeđuju sportaši i sport. To mi je vratilo vjeru u ljude.
Marković mu nudi novi ugovor...
- Ja imam ugovor, a ne želim s HNS-om o tome preko novina - završio je Bilić i odjurio na trening. Kao da se ništa nije dogodilo, kao da nismo osigurali Euro.

DARIO ŠIMIĆ POSTAJE NEDOSTIŽAN

Dario Šimić izborio je svoje šesto veliko natjecanje. Igrao je na dva SP-a, ovo će mu biti i treći Euro. Uz to igra u Milanu, triput je bio u finalu Lige prvaka - osvojio dva naslova - iako nije odigrao ni minute. A u Londonu će, bude li igrao, ubilježiti 95. nastup za Hrvatsku. A gdje su još svi oni trofeji u Dinamu?! Dario postaje pravi rekorder.

NIJE BILO SLAVLJA

U avionu je bilo tiho, bez pjesme, alkohola... Tek su u Zagrebu igrači zapjevali Thompsona, a dočekali su ih torta i konfeti. U hotel su došli već poslije dva sata iako je izbornik dao slobodno do 5.30.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao