Obavijesti

Sport

Komentari 2

Slavenu Biliću novi ugovor od 100.000 kuna mjesečno

Slavenu Biliću novi ugovor od 100.000 kuna mjesečno
1

Izvršni odbor HNS-a iznio je u utorak nekoliko točaka, od čega je najvažnija bila ona koja se tiče produženja ugovora s izbornikom Bilićem

VIDEO

HNS je na zadnjoj sjednici ovlastio Markovića i Srebrića da riješi problem ugovora. Oni su to riješili na najbolji način - rekao je dopredsjednik HNS-a Ivan Brleković i dodao:
- Posebno nas se dojmilo što je Bilić inzistirao na uvjetima koje će imati reprezentacija, a ne na financijama.
Vrijednost Bilićevog novog ugovora ostat će tajna, no prema neslužbenim informacijama, on će mjesečno zarađivati 100 000 kuna brutto. Svečano potpisivanje ugovora s izbornikom Bilićem zakazano je za petak.
- Sve ćemo učiniti da izbornik i reprezentacija imaju idealne uvjete i da ne bude kao na ranijim natjecanjima gdje se u sve skupa uplitalo previše ljudi - obećao je Brleković.
On je otkrio kako rezultatskog imperativa i dalje nema, no vjeruje da će rezultat doći ako ekipa bude imala mir i dobre pripreme. Istaknuo je kako je dugoročni cilj HNS-a plasman na Svjetsko prventstvo u Južnoj Africi.
Glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić otkrio je kako se na toj sjednici Izvršnog odbora nije raspravljalo o tome da se Kup Hrvatske nazove Kup Hrvoja Ćustića, što znači da ostaje u formatu kao ove godine. Superkup je zakazan za 20. srpnja, a sezona 2008/2009 počet će 27. srpnja.
- Prvenstvo će trajati dok ne završi - rekao je Srebrić, a to znači da će zadnje kolo biti odigrano 31. svibnja.
Sjednica skupštine HNS-a biti će održana 22. ili 23. svibnja, a raspravljati će se o radu s mladima i sustavu natjecanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana