Sport

Komentari 60

Slavonci sude derbi Dinama i Hajduka: Debitira Đakovčanin

Slavonci sude derbi Dinama i Hajduka: Debitira Đakovčanin

Maksimirski derbi imat će slavonski sudački štih jer Lovriću će pomagati sugrađanin Goran Pataki te Marjan Tomas (Osijek), dok će četvrti biti Igor Pajač (Sv. Ivan Zelina)

Zdenko Lovrić (40), sudac iz Đakova, dobio je na zadatak odsuditi derbi Dinama i Hajduka koji se igra na Maksimiru 5. prosinca u 17:30.

Lovriću će ovo biti prvi derbi u karijeri, a u HNL-u je debitirao krajem 2018. godine. Dinamu je ove sezone sudio protiv Hrvatskog dragovoljca (8-0) kao i protiv Gorice (2-0).

Također, i Hajduku je sudio protiv Hrvatskog dragovoljca kada je Simić zabio u 95. minuti, ali i na Šubićevcu gdje su Splićani izgubili 0-2.

Maksimirski derbi imat će slavonski sudački štih jer Lovriću će pomagati sugrađanin Goran Pataki te Marjan Tomas (Osijek), dok će četvrti biti Igor Pajač (Sv. Ivan Zelina). Za VAR su zaduženi Tihomir Pejin (Donji Miholjac) i Bojan Zobenica (Velika Gorica).

Dvoboj Gorice i Osijeka sudit će Goran Pečarić, Lokomotive i Šibenika Duje Strukan, Istre i Slavena Ante Čuljak te Rijeke i Dragovoljca Jakov Titlić.

Najčitaniji članci