Obavijesti

Sport

Komentari 27

Sličnost: Quentin i Woody redatelji za zlatne medalje

Sličnost: Quentin i Woody redatelji za zlatne medalje
6

Nekolicina hrvatskih rukometaša svojim izgledom podsjeća na najveće hollywoodske zvijezde. Mirko Alilović kao Tarantino, a Lino kao Woody Allen

VIDEO

Je l’ igra Banderas? Valjda će ga se Lino Červar sjetiti, pričala je grupica od tridesetak navijača ispred zagrebačke Arene.
- Oprostite, na koga točno mislite - ubacila se mlada navijačica, odjevena u crveno-bijeli kombinezon s kožnatom šiltericom na glavi.
- Kako na koga? Na Buntića. Nevjerojatno je koliko sliči Banderasu - pogledao ju je s visoka najmlađi iz grupice.
- Obratno. Banderas nalikuje na njega - ispravio ga je najstariji “pogladivši” ga po kosi.
Sličnost izbornika hrvatske rukometne reprezentacije Line Červara te američkoga glumca i redatelja Woodyja Allena uočili su i “opjevali” na Svjetskom prvenstvu u Portugalu 2003. godine. Amerikanac je za poznatu tragikomediju “Annie Hall” (1979.) osvojio dva Oscara, za najbolji scenarij i režiju.
Lino je također osvojio dva “Oscara”. Zlato sa Svjetskog prvenstva u Portugalu i zlato s Olimpijskih igara u Ateni. Allen je kolekciju upotpunio i trećim Oscarom režiravši “Hannah i njezine sestre”, a na najboljem putu za novo zlato je i Lino Červar. U toj nakani jednu od glavnih uloga igra Mirko Alilović, koji pak podsjeća na američkog filmskoga genijalca Quentina Tarantina. U njegovu je vlasništvu jedan “zlatni kipić”. Golman hrvatske reprezentacije još nema zlato s velikog natjecanja.
U “filmu” redateljskog dvojica Allen i Tarantino i glavnu ulogu mora igrati jednako uspješan glumac. Gary Oldman i Edward Norton sigurno su u toj kategoriji. Na njih podsjeća Ivan Čupić, drugi najbolji strijelac Svjetskog prvenstva 2009. Nije to sve. Gol hrvatske “repke” čuva engleski glumac Jude Law, kojeg mnogi vide kao “duplikat” Venija Loserta. Uz ovakvu postavu zlato ne bi smjelo izostati.

MIRKO JE 'PAKLENI', ALI NE ŠUND
Američki glumac i redatelj Quentin Tarantino vlasnik je “zlatnoga kipića”. Mirko još nema niti jednu zlatnu medalju s velikih natjecanja. Bude li branio kao i dosad, neće dugo biti prazne njegove vitrine.

WOODYJA I LINU POVEZUJE GOVOR TIJELA
Sličnost hrvatskog izbornika Line Červara i američkog redatelja uočili su na SP-u u Portugalu 2003. Osim fizičke podudarnosti, njih dva imaju vrlo sličnu neverbalnu komunikaciju. I vrhunski su u svojem poslu.

GARY JE TALENT ZA SVE SVJETSKE NAGLASKE
Gary Oldman, vrhunski glumac, talentiran je za svjetske naglaske, a hrvatsko desno krilo Ivan Čupić talentiran je za punjenje mreža svim svjetskim reprezentacijama. Najbolji je strijelac naše reprezentacije.

EDWARD IMA ZLATNI GLOBUS, IVAN GA ČEKA
Edward Norton za sporednu ulogu u filmu “Iskonski strah” dobio je Zlatni globus. Desno krilo Ivan Čupić na SP-u napada “zlatni globus”. Za razliku od Edwarda Nortona, kao jedan od glavnih aktera.

DENIS BUNTIĆ KAO TRINAESTI RATNIK
Antonio Banderas u filmu “13. ratnik” podsjeća na Denisa Buntića, koji je na posljednjoj utakmici bio Červarov tek 17. izbor.

LOSERT 'TALENTIRANI GOSP. RIPLEY'
U velikom hitu “Talentirani gosp. Ripley” Englez Jude Law ima frizuru sličnu onoj našega golmana Venija Loserta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger