Obavijesti

Sport

Komentari 10

Slovenija namučila Španjolce, navijačice podizale atmosferu

Slovenija namučila Španjolce, navijačice podizale atmosferu
8

Utakmicu skupine B na Euru u futsalu u Hrvatskoj otvoril i su Španjolska, najbolja momčad svijeta i Slovenija. "Furija" je slavila 4-2, no prvo poluvrijeme bilo je 1-1...

VIDEO

Španjolci su Euro u futsalu otvorili pobjedom protiv Slovenije 4-2 u Areni Zagreb. "Furija" je favorit natjecanja na kojem traži svoje četvrto uzastopno i šesto ukupno europsko zlato. "Furija" u vitrini ima i dva svjetska zlata.

Na otvaranju natjecanja dobili su Sloveniju teže nego se očekivalo. Na poluvremenu je bilo 1-1, ali u nastavku su Španjolci dali gas i pokazali zašto su najbolja momčad svijeta u futsalu. Pobjedom protiv Slovenije Španjolskoj je bila 102. utakmica u kojoj nisu izgubili.

- Znali smo da će biti teško. Bilo je mnogo slovenskih navijača jer žive blizu. U drugom dijelu našli smo svoju igru. Arena Zagreb je čudesna, zaslužuje da se u njoj igra finale Eura - rekao je za Uefu španjolski igrač Alvaro.

Atmosferu na poluvremenu i kod prekida podizale su navijačice koje su bile obučene u zastave svih sudionika na Europskom prvenstvu. 

Španjolska je u skupini B u kojoj je, uz Sloveniju i Ukrajina. Hrvatska se "križa" s tom skupinom pa ćemo u slučaju da budemo prvi u našoj skupini, igrati protiv drugoplasirane momčadi iz B skupine. Očekuje se da će to biti Ukrajina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice
UOČI FINALA KUPA

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice

U Dinamu mogu posegnuti za recipročnim mjerama u finalu Kupa i dati Rijeci pet posto kapaciteta Maksimira, ali navijači "modrih" žele da im se omogući pristup kompletnoj južnoj tribini