Sport

Komentari 19

Slovenske Domžale pojačanje našle preko društvene mreže!

Slovenske Domžale pojačanje našle preko društvene mreže!

Pedeset agenata prati moj profil. U tri sam dana dobio profile 150 nogometaša i bio je to najbolji i najbrži način za dobivanje povratne informacije, kaže trener Elsner

Mora se priznati - vrlo domišljato! Slovenski klub NK Domžale izbjegao je gužvu zimskog prijelaznog roka i pojačanje našao putem društvene mreže LinkedIn-a.

Trener Domžala Luka Elsner objavio je oglas u kojem traži ofenzivnog desnog beka, ali uz uvjet da je iz Europske unije. U vrlo kratkom roku javilo mu se skoro 150 nogometaša!

- Pedeset agenata prati moj profil. U tri sam dana dobio profile 150 nogometaša i bio je to najbolji i najbrži način za dobivanje povratne informacije. U konačnici smo potpisali Španjolca koji je igrao za Videoton u Mađarskoj i mislim da smo napravili dobar posao - rekao je Elsner.

Domžale su treće u slovenskom prvenstvu, a u Konyaspor im je otišao kapetan Nejc Skubic. Slovenski klub trebao je brzo i efikasno rješenje.

- Mi nemamo novca za kupiti najveće igrače. Trebali smo zamjenu, koju nismo mogli naći u Sloveniji. LinkedIn je bila ideja trenera Elsnera pa smo odlučili da je to najbolja opcija - rekao je za BBC klupski PR Grega Krmavnar.

I sve se isplatilo. Novi član Domžala postao je Alvaro Brachi, koji je u karijeri igrao za druge momčadi Betisa, Espanyola, Anorthosis i Videoton.

Najčitaniji članci