Obavijesti

Sport

Komentari 6

Sluga: Više nisam igrač Rijeke, to mi je najteža odluka karijere

Sluga: Više nisam igrač Rijeke, to mi je najteža odluka karijere
5

Oborili smo klupski rekord i doveli vratara koji je praktički drugi izbor među vratnicama u reprezentaciji koja je prije godinu dana igrala finale Svjetskog prvenstva, rekao je trener Graeme Jones

VIDEO

Službeno je potvrđeno s Kvarnera, službeno je potvrđeno s Otoka. Simon Sluga više nije golman HNK Rijeka nego staje među vratnice Luton Town FC-a.

- Oborili smo klupski rekord u dolaznim transferima! Na tri godine za Luton Town FC potpisao je hrvatski reprezentativac Simon Sluga i to za zajamčenu odštetu od najmanje milijun i pol eura - objavili su Englezi.

Pokretanje videa...

07:08

- Oduševljen sam što smo srušili klupski rekord u plaćanju transfera jer nismo doveli bilo koga nego vratara koji je praktički drugi izbor među vratnicama u reprezentaciji koja je prije godinu dana igrala finale Svjetskog prvenstva! - zadovoljno se smješkao Lutonov trener Graeme Jones.

- Tražili smo na brojnim tržištima, Simona smo gledali nekoliko puta i on je definitivno najbolji izbor. Ima nevjerojatne atletske sposobnosti, sjajno igra nogom, hrabar je, vrhunski motiviran i 100% fokusiran na svakoj utakmici. Ima 26 godina i može napredovati. Dat ćemo mu jedno mikro-razdoblje privikavanja, cca. dva i pol tjedna, a onda će već biti spreman ući u konkurenciju za našeg prvog golmana već od 1. kola Championshipa i prve utakmice ove sezone sa Middlesbroughom - rekao je Jones.

Rijekina će zarada, realno predviđajući, sa bonusima i 20% od narednog transfera otići dobrano preko 2 milijuna eura, a Sluga je već sada, sa ovih milijun i pol uvjerljivo skuplji nego što su to, primjerice, bili Danijel Subašić i Stipe Pletikosa kada su odlazili u inozemstvo iz Hajduka.

Sluga je u finalu Kupa protiv Dinama obranio ključni penal, a onda na dočeku u Rijeci navijačima na prvu poručio:

- Ljudi, oprostite, ali mi smo se već u busu 'ubili' k'o majke!

Nakon potpisa za Luton Town FC je rekao:

- Najteži trenutak u mojoj karijeri bila je odluka da napustim Rijeku. Znao sam da će mi teško pasti, ali nisam mogao zamisliti da ću toliko zavoljeti jedan grad, klub i ljude. Bilo je puno lijepih trenutaka u tom razdoblju i teško mi je izdvojiti samo jedan, ali ako moram, onda je to dolazak u Rijeku sa 16 godina jer to mi je zauvijek  promijenilo život - izjavio je Simon Sluga za Rijekinu web stranicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani