Sport

Komentari 24

Smakići nokautiran u borbi za titulu europskog prvaka

Smakići nokautiran u borbi za titulu europskog prvaka

Hrvatski je borac imao veliku šansu u drugoj rundi, kada je u jednoj razmjeni opasno uzdrmao neporaženog Nijemca i bacio ga u nokdaun. No nije uspio završiti meč. Tada se ispuhao, što je Kabayel iskoristio

Šteta! Samo se to može reći nakon borbe Agrona Smakićija (19-2, 17 KO) i Agita Kabayela (23-0, 15 KO) za titulu europskog prvaka (EBU) u teškoj kategoriji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Hrvatski je borac imao veliku šansu u drugoj rundi, kada je u jednoj razmjeni opasno uzdrmao neporaženog Nijemca, no nije ga uspio nokautirati. Sudac je brojao Kabayelu, koji se uspio oporaviti, dok je Smakići bio na izmaku snaga što je Kabayel iskoristio i u trećoj rundi nekoliko puta rušio Hrvata prije nego što je sudac prekinuo borbu.

Nokaut možete pogledati OVDJE

EBU titula prvaka izuzetno je cijenjena u svijetu boksa. Držali su je brojni velikani sporta poput Tysona Furyja, braće Kličko, Lenoxa Lewisa, ali i Željka Mavrovića. Međutim, Smakići će morati čekati novu šansu za tim pojasom.

Zagreb: Fight night Zagreb, borba teške kategorije na 8 rundi: Agron Smakici – Gabriel Enguema

Kabayel je, inače, već imao taj pojas u svom vlasništvu, 2017. godine je porazio Hervea Hubeauxa, a pojas je triput obranio prije nego što ga se odrekao. Da se radi o nimalo bezazlenom borcu potvrđuje da je jedna od tih obrana naslova bila protiv Dereka Chisore.

Najčitaniji članci