Obavijesti

Sport

Komentari 13

Šok-terapija u Ciboni: Dražen Anzulović vratio se pod toranj

Šok-terapija u Ciboni: Dražen Anzulović vratio se pod toranj
1

Samo dva dana nakon katastrofe i poraza od Partizana uprava Cibone smijenila je trenera Zdravka Radulovića. U Cibonu se vratio bivši igrač i trener Dražen Anzulović

VIDEO

Ne bojim se otkaza. Dva nova igrača ne mogu preko noći promijeniti krvnu sliku momčadi, rekao je Zdravko Radulović nakon poraza od Partizana aludirajući na dolazak Gordana Giričeka i Ante Krapića.

Međutim, trebao se bojati. Samo dva dana nakon katastrofe protiv crno-belih nova uprava Cibone smijenila je Radulovića i na mjesto trenera postavila Dražena Anzulovića.

- Sve je teklo munjevito, ali zadovoljan sam što sam se vratio. Znam da situacija nije briljantna, samo svi zajedno možemo vratiti klub tamo gdje želimo da bude - rekao je Zula koji je Cibonu vodio četiri sezone, od 2003. do 2007. godine.

- Zbog niza poraza smatrali smo da je nužno promijeniti trenera. Sigurni smo da angažman Anzulovića nudi bolju budućnost - rekao je predsjednik Cibone Ivica Lovrić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Radulović je u prva tri mjeseca ove sezone dobio samo pet, a izgubio čak 18 utakmica, među kojima i svih 10 u Euroligi.

- Zahvalio bih Raduloviću na radu s momčadi, prošao je kalvariju i imao previše okolnosti koje su mu davale alibi. Međutim, klub mora povlačiti najbolje poteze za momčad i zato je Anzulović novi trener - rekao je sportski direktor Mihovil Nakić.

Zula je potpisao ugovor na dvije i pol godine što znači da će voditi projekt nove Cibone, a ne biti samo vatrogasno rješenje kako bi se spasila ova sezona. Postojećoj momčadi želi pridodati još dva igrača, razigravača i centra.

- Pojačanja su nam nužna i već smo krenuli u potragu. No tržište nije baš puno, a kriteriji moraju biti visoki, a ipak se poklapati s financijskim mogućnostima kluba - rekao je Zula.

Ciboni je glavni cilj ove sezone ponovno osigurati mjesto u Euroligi što će morati učiniti kroz domaće prvenstvo i NLB ligu u kojoj konkurenti Cedevita i Zagreb bježe tri, odnosno dvije pobjede.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...