Obavijesti

Sport

Komentari 96

Naslov je sve dalje: Katalonci su okrenuli Real bez Modrića

Naslov je sve dalje: Katalonci su okrenuli Real bez Modrića
1

Real je nakon serije pobjeda izgledao kao da se vratio u trku za naslov prvaka, ali Katalonci su ih unazadili. I to ne Barcelona, već malena Girona koja ih je u gostima pobijedila i to nakon što su gubili 1-0

VIDEO

Izgledalo je sve kao 'još jedan dan u uredu' za Real, a onda je uslijedio šok. Prvo Stuani, onda Portu i Realove nade za lov na naslov prvaka ubrzo su pale u vodu, a Girona je uzela veliki 'skalp' (1-2). A sve se to dogodilo bez Luke Modrića koji je pauzirao zbog akumuliranih žutih kartona.

La Liga Santander - Real Madrid v Girona

'Kraljevi' su po tko zna koji put ove sezone prosuli bodove, ali valja istaknuti da je i Girona danas odigrala odličnu i strpljivu utakmicu te zaslužila pobjedu.  No, vratimo se u prvo poluvrijeme - sve je za Real izgledalo dobro, napadali su, bili dominantni, a u 25 minuti je Casemiro zaslužio pljesak okupljenih nakon što je glavom zabio za 1-0. S tim se rezultatom otišlo na odmor.

U nastavku igre gosti su krenuli u napad, a sve je to došlo an naplatu u 65. minuti kad je Sergio Ramos nedaleko gol crte igrao rukom, a Stuani sigurno matirao Courtoisa za poravnanje rezultata. Pravi je muk nastao u 75. minuti. Courtois je obranio prvi udarac, ali na odbijanac je naletio Portu i zabio za apsolutni šok u Madridu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
La Liga Santander - Real Madrid v Girona

Pokušavali su 'kraljevi' do kraja utakmice, ali što zahvaljujući mnogobrojnim zaleđima, što odličnim reakcijama gostujućeg golmana Bona, nisu uspjeli izjednačiti. Da bi nesreća Reala bila potpuna, Sergio Ramos je dobio dva žuta kartona i neće igrati u sljedećoj utakmici, a upitan je i njegov nastup u 'El Clasicu'.

Podsjetimo, Barcelona je jučer minimalno slavila protiv Valladolida i tako otišla na velikih +9 - Real je treći i ima 45 bodova, a Barcelona 54.

La Liga Santander - Real Madrid v Girona

Do kraja je još 14 kola i devet bodova razlike je dostižno na papiru, ali teško je to očekivati od Reala u ovakvoj formi dok Barcelona i u lošim utakmicama poput one jučer, još uvijek pobjeđuje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi