Obavijesti

Sport

Komentari 166

Šok u Primeri: Real Sociedad srušio Barcelonu u 90. minuti!

Šok u Primeri: Real Sociedad srušio Barcelonu u 90. minuti!
1

Barcelona je izgubila na gostovanju kod Real Sociedada 3-2 u dramatičnoj utakmici punoj preokreta, golova, uzbuđenja uz novi rekord Messija, jedan crveni i autogol...

VIDEO

Barcelona je na stadionu Anoeti kod Real Sociedada u povijesti igrala 65 puta. Tek 17 puta su slavili. Teško gostovanje. No nije se tako činilo nakon 25 minuta igre.

Barcelona je imala 2-0 golovima Lionela Messija i Pedra. Messi je golom u sedmoj minuti izjednačio rekord brazilskog napadača Ronalda koji je zabio najmanje gol u deset uzastopnih utakmica. Sve je išlo po planu Kataloncima, a onda - šok.

Prvo je Castro smanjio pet minuta prije kraja utakmice. U nastavku je Pique dobio drugi žuti karton i morao je prije vremena pod tuš. No nije tu bio kraj problemima. Samo sedam minuta nakon Piqueovog isključenja, Javier Mascherano zabio je autogol. Real Sociedad je izjednačio.

Kad se mislilo da će utakmica završiti kao i prošle godine (2-2), u 90. minuti utakmice za veliko slavlje zabio je Agirretxe. Prvi je to poraz Barcelone u ovoj sezoni Primere. No poraz koji ne donosi ništa novo u utrci za naslov. Real je i dalje daleko, daleko iza...

Sevilla uzela bod, Rakitić asistent

U pretposljednjoj subotnjoj utakmici 18. kola prve španjolske nogometne lige nogometaši Getafea i Seville podijelili su bodove u Madridu odigravši 1-1.

Oba pogotka pala su u prvom dijelu utakmice, a onaj nama bitniji bio je Sevillin u 40. minuti. Strijelac je bio Jose Antonio Reyes nakon što ga je petom proigrao hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić.

Vodstvo gostiju trajalo je svega četiri minute kada je Adrian Colunga postavio konačnih 1-1.

Iako je imala veći posjed lopte u svojim nogama (59-41), te više udaraca prema suparničkim vratima (10-7), Sevilla se na kraju morala zadovoljiti bodom, s kojim je ostala na 12. mjestu Primere, dok je Getafe napredovao za jedno mjesto i sada je 10. sastav lige.

Posljednji subotnji susret kasnije igraju Malaga i Celta iz Viga.

Primera, 20. kolo:

Real Sociedad - Barcelona 3-2 (Castro, Mascherano (ag), Agirretxe / Messi, Pedro)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 166
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...