Obavijesti

Sport

Komentari 7

Šok u susjedstvu: Igrač Rome odbio je braniti za Srbiju...

Šok u susjedstvu: Igrač Rome odbio je braniti za Srbiju...

Svilar je rođen u Antwerpu i nastupao je za sve sve mlađe uzraste belgijske reprezentacije, no kako su mu roditelji rodom iz Srbije, prije tri godine je debitirao za Srbiju. Ipak, sad to više ne želi

VIDEO

Mile Svilar (24) novo je golmansko otkriće u Italiji. Otkako je Daniele De Rossi sjeo na klupu Rome, ovaj mladić postao je nezamjenjiv na golu talijanskog velikana. Nadali su se i Srbi da su u njemu dobili čuvara mreže za budućnost, ali njegov potez ih je šokirao.

Dragan Piksi Stojković uvrstio ga je na popis srpske reprezentacije za prijateljske utakmice koje očekuju 'orlove' u ožujku, ali Svilar mu se zahvalio i rekao kako više ne želi nastupati za Srbiju, piše Nova.rs.

Europa League - Group G - Slavia Prague v AS Roma

Svilar je rođen u Antwerpu i nastupao je za sve sve mlađe uzraste belgijske reprezentacije, no kako su mu roditelji rodom iz Srbije, imao je mogućnost promijeniti sportsko državljanstvo. To je i napravio pa je prije tri godine nastupio za seniore Srbije u prijateljskom dvoboju protiv Katra (4-0).

Ipak, od tada nije dobio niti jedan poziv, u međuvremenu je otišao iz Benfice i došao u Romu gdje je grijao klupu. Prije nekoliko tjedana sve se promijenilo odlaskom Josea Mourinha. De Rossi ga vidi kao prvog golmana, u sjajnoj je formi u posljednje vrijeme i nije to prošlo nezapaženo u Srbiji. Stojković ga je pozvao, ali ipak je naišao na odgovor kakav nije očekivao.

Europa League - Play-Off - Second Leg - AS Roma v Feyenoord

Svilaru su 24 godine, a kako nije nastupio za Srbiju u službenoj utakmici, on i dalje može zaigrati za Belgiju ako ga pozovu iz tamošnje reprezentacije. Kako god, dobio poziv Belgijaca ili ne, Srbi su izgubili golmanskog dijamanta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače