Sport

Komentari 12

Šokantno priznanje osvajačice Wimbledona: Vicepremijer me silovao, njegova žena je znala

Šokantno priznanje osvajačice Wimbledona: Vicepremijer me silovao, njegova žena je znala

Tog poslijepodneva sam ga odbila i nisam mogla prestati plakati. Od straha i konfuzije na kraju sam popustila i imali smo seksualni odnos. Zhangova supruga sve je znala i čuvala stražu ispred vrata, tvrdi Peng

Veliki sportsko-politički skandal trese Kinu! Nekoć najbolja tenisačica svijeta u konkurenciji parova, Shuai Peng (35) objavila je da ju je prije tri godine silovao bivši kineski vicepremijer Zhang Gaoli (75).

Peng tvrdi da ju je Zhang seksualno iskoristio prvi put kada je došla u njegov dom, a iznijela je još i neke detalje o nesretnoj noći.

- Tog poslijepodneva sam ga odbila i nisam mogla prestati plakati. Od straha i konfuzije na kraju sam popustila i imali smo seksualni odnos. Silovao me je. Zhangova supruga sve je znala i čuvala stražu ispred vrata - napisala je Peng pa dodala:

REUTERS/PIXSELL

- Nemam dokaze i bilo ih je nemoguće napraviti. Nema audio ili video zapisa, samo moje iskrivljeno, ali vrlo stvarno iskustvo.

Kineska tenisačica je u veljači 2014. postala najbolja tenisačica u konkurenciji parova te osvojila 23 titule, među njima čak tri Wimbledona, od čega posljednji ove godine, i jedan Roland Garros. Dok je 14. mjesto njezin najbolji plasman u pojedinačnoj konkurenciji.

REUTERS/PIXSELL

Zhang Gaoli bio je zamjenik predsjednika Vlade između 2013. i 2018. godine, a smatra se jednim od najmoćnijih ljudi u Kini i bliskim prijateljem aktualnog premijera Lija Keqianga.

FILE PHOTO: Tennis - Australian Open - First Round

Najčitaniji članci