Obavijesti

Sport

Komentari 20

Sosi propao transfer karijere. I to sve zbog jednog uvjeta...

Sosi propao transfer karijere. I to sve zbog jednog uvjeta...

Bayer Leverkusen dogovorio je s Interom posudbu Robina Gosensa. Inter je tražio njegovu zamjenu i izbor je pao na Bornu Sosu, ali na kraju je Gosensova posudba propala, baš kao i Bornin transfer karijere

VIDEO

Borna Sosa (24) je svoj centaršut izbrusio je do savršenosti i isprofilirao se u jednog od najboljih lijevih bekova Bundeslige, a sjajne partije u dresu Stuttgarta donijele su mu i poziv u hrvatsku reprezentaciju gdje je postao neizostavan član prvih 11. I kako to sve ide, zapeo je za oko najvećim klubovima. 

Pokretanje videa...

Borna Sosa vodi navijanje navijača Stuttgarta VIDEO

Pisali su njemački mediji da ga traži Manchester City, ali Pep Guardiola je na kraju kupio Sergija Gomeza iz Anderlechta. Navodno je udicu bacio i West Ham, ali nisu htjeli prihvatiti odštetu koju je tražio Stuttgart pa su doveli Emersona Palmierija. Prisluškivala je i Atalanta što se događa, no 'švabe' su puno tražile. 

GER, 1.FBL, 1.FSV FSV FSV Mainz 05 vs VfB Stuttgart

I kada se činilo da će ostati u Bundesligi, odjednom su izronile glasine kako je blizu odlaska u Inter, što je pisao i pouzdani Fabrizio Romano. 

Bayer Leverkusen dogovorio je s Interom posudbu Robina Gosensa koji je na Meazzu stigao u siječnju kao zamjena za Ivana Perišića, no nije se pokazao. Talijanski viceprvak već je u katalogu gledao potencijalnu zamjenu i ozbiljno su zagrizli za Bornu Sosu. Stupili su u kontakt sa Stuttgartom, navodno su bili i spremni platiti traženi iznos. I onda klasična priča koja prati Bornu cijeli prijelazni rok. Sve je neslavno propalo.

firo : 04/16/2022 Fuvuball, 1st Bundesliga, season 2021/2022, FSV FSV FSV Mainz 05 - VfB Stuttgart

Inter je odlučio mijenjati dogovor u posljednji trenutak pa su od Bayera zatražili da na kraju sezone moraju otkupiti Gosensa za 25 milijuna eura, no Nijemci su to odbili pa će Gosens ostati u Interu. A kako nemaju potrebe dovoditi novog lijevog beka, i Sosa će ostati u Stuttgartu. Tako mu je zbog jednog uvjeta propao transfer karijere. 

Činilo se da je ovo sezona za iskorak u njegovoj karijeri, no morat će se još malo strpjeti. Barem do zime jer će na najvećoj nogometnoj pozornici, na Svjetskom prvenstvu u Kataru, imati priliku pokazati velikanima kakvu kvalitetu posjeduje. I još malo povećati red zainteresiranih klubova. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 20

VIDEO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, gdje gledati uživo?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, gdje gledati uživo?

Pobjednik može zaraditi do 28 milijuna eura, finale se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu, Hrvatska lovi prvi polufinale na europskim prvenstvima u povijesti

HNL transferi: Rusi zapeli za Miereza, Stoičkov doveo Stipića
PRATITE UŽIVO

HNL transferi: Rusi zapeli za Miereza, Stoičkov doveo Stipića

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje
Hrvatska - Sjeverna Makedonija 3-0: Majer briljirao, prvijenac Marca Pašalića  za 'vatrene'
USPJEŠAN PRVI TEST

Hrvatska - Sjeverna Makedonija 3-0: Majer briljirao, prvijenac Marca Pašalića za 'vatrene'

Lovro Majer zabio je dva gola (10', 45') za pobjedu 'vatrenih' u prvoj pripremnoj utakmici za Euro. Marco Pašalić postavio je konačnih 3-0 prvim golom za hrvatsku reprezentaciju pred 8030 gledatelja na Rujevici