Obavijesti

Sport

Komentari 31

Špaco: Kako Jozaka nije sram, pa zašto još nije dao ostavku?

Špaco: Kako Jozaka nije sram, pa zašto još nije dao ostavku?
1

Nisam primijetio da ste napisali da je Jozak rekao kako naši igrači nemaju karakter. Kako ga nije sram, rekao je Špaco te se pitao kako to da Jozak još nije dao ostavku

VIDEO

Tjedan dana kuhalo je nezadovoljstvo u treneru Hajduka Stanku Poklepoviću, još od kad je u medije procurila vijest da čelnici kluba pregovaraju sa Ricardom Monizom. Press konferenciju započeo je mirno, no ipak nije izdržao do kraja.

- Danas je dan mira, spokoja i molitve, tako se i ja ponašam pred sutrašnju utakmicu. I iznimno sam ponosan što sudjelujem u ogledu splitskih stogodišnjaka, što sam bio igrač Splita i trener Hajduka, a zanimljivo, Vulić je bio igrač Hajduka, a sada je trener Splita. Davne 1958. igrao sam na Starom placu protiv Hajduka, bio sam  desni half i čuvao sam Vukasa, koji je bio lijeva spojka. I zato me ova utakmica čini ovako nježnim. Ovo sučeljavanje ima osobitost, bit će to lijepa i zanimljiva utakmica, usudio bih se reći i neizvjesna - kazao je Poklepović, koji u prvoj od tri utakmice s gradskim rivalom ne može računati na golmana Kalinića, dok su mu upitni Maglica i Gotal.

No, zato je tu - 'momčadski dribling'.

- Split je dobra momčad, dobro igraju, možda nemaju rezultate, ali ih treba respektirati i naprijed i straga. No kad su u pitanju tri utakmice u nizu s istim protivnikom, treneri moraju biti posebni, mogu izvesti 'momčadski dribling', moraju svaki put smisliti nešto novo. 

Nije Poklepović dugo izdržao u 'mir i dobro' raspoloženju. Iz takta ga je izbacilo pitanje tko će braniti, Ranilović ili Grbić.

- Pitajte Katalinića i Pudara, oni znaju - osvrnuo se na izjave kolega, koji smatraju kako bi priliku trebao dobiti mladi reprezentativac.

- Ako baš želite, branit će Ranilović. Zbog čega vam je to važno? Možete vi staviti i Stipicu...

A onda je, na pitanje destabilizira li ga pitanje o novom treneru, krenuo dobro poznati Poklepovićev monolog. 

- Nije to priča za sada. Ono što ste vi pisali nije primjereno i dobro ovome klubu. Ako volite ovaj klub, a vjerujem da ga volite jer radite ovaj posao, dobro je da imate usuglašenost s klubom. Klub mora tražiti trenera, mora znati što će biti iza 1. srpnja, ali da se o tome toliko piše, to vam nije na čast, to se tako ne radi.

Nije Poklepovića umirilo ni pojašnjenje kako bi u stvari trebao biti ljut na upravu kluba, koja je razgovarala s Monizom na javnom mjestu, u hotelu u kojem su bili i igrači i treneri, a ne na novinare koji su prenijeli informaciju.

- To je vaš stav i mišljenje. Vi žudite za informacijom, ali Hajduk je poseban klub,  kojeg treba poštivati, a takve najave ne čine ništa dobro ni klubu, ni momčadi, ni meni, iako sam ja ovdje potrošna roba. Mogu se ja sad zajebavati i kazati da nisam dobio naputke Moniza tko će igrati... Ako vas zanima, moja sugestija je da novi trener bude domaći, a vi dovedite Moniza, Šoltu ili koga želite...

Za kraj je oštro napao i Romea Jozaka zbog izjava.

- Nisam primijetio da ste napisali da je Jozak rekao kako naši igrači nemaju karakter. Kako ga nije sram, kako nije dao ostavku nakon onakvih rezultata i izjava?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika