Obavijesti

Sport

Komentari 1

Špaco: Šibenik ima Zeca, a mi imamo svoje "beštije"

Špaco: Šibenik ima Zeca, a mi imamo svoje "beštije"
1

Naš cilj i zadatak je osvojiti drugo mjesto i Kup, no i Šibenčani zasigurno imaju kalkulacije. Njihov motiv bit će na ¨treću potenciju", kaže Poklepović

VIDEO

Cilj Hajdukove momčadi do kraja sezone je izboriti nastup u Europi – bilo osvajanjem Kupa, bilo drugim mjestom u prvenstvu. No oba puta koja Hajduk vode u Europu prolaze preko Šibenika.
- Pred nama je poseban ciklus od tri utakmice protiv nama prijateljskog Šibenika. Moram vam otkriti da su mi i grad Šibenik i klub Šibenik strašno dragi, vežu nas osobite veze. Oni su propatili puno u ratu, Šibenik je bio i ostao grad heroj i zbog toga sam se i zalagao kod tadašnjeg prvog čovjeka HNS-a Mladena Vedriša da se proširi liga kako bi Šibenik i Belišće ostali prvoligaši – otkrio je Stanko Poklepović i dodao kako to nije jedina poveznica između dva susjedna grada.
- Veliki broj igrača i trenera igralo je i radilo u oba kluba, od Tomislava Ivića do Ivice Kalinića, od Pere Nadoveza do Ante Rukavine nebrojeno je primjera dobre suradnje. Nadam se da će tako biti i ubuduće.
Poklepović ne cijeni samo povijest, nego i aktualni trenutak momčadi sa Šubićevca, koja je hit prvenstva.
- Napravili su veliki iskorak u igri i rezultatima, a ono što ih karakterizira je da postižu ali i primaju veliki broj golova – kaže Poklepović i dodaje:
- Imaju i Zeca ali imamo i mi neke ¨beštije¨ u sastavu. A što se tiče zečeva njih imate uzgojenih i divljih. Rekao bih da je ovaj šibenski nešto između. Na nama je da ga ¨uhitimo¨.
Nastavio je Poklepović u šaljivom tonu. Složio se kako je igra protiv Dinama bila kao ¨odličan brujet od bakalara¨ a protiv Istre je to ipak bio ¨slabašan pašta fažol¨.
- Protiv Šibenika će to biti ¨zec na dalmatinski¨ sa lijepim šugom i njokima. Za prste polizati – tvrdi trener Splićana i dodaje:
- Naš cilj i zadatak je drugo mjesto i osvajanje Kupa, no Šibenik zasigurno ima svoje kalkulacije. Njihov motiv bit će na ¨treću potenciju¨. Pruža im se jedinstvena prigoda koju neće samo tako propustiti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu