Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
9 komentara

Spalletti: Čitao sam da se Ivan ljuti na mene, dajem mu šansu

Uvjeren sam da će Ivan svoju kvalitetu staviti na raspolaganje Interu. Apelirao bih na navijače da se drže skupa i da štite momčad, rekao je Spalletti koji se nada dobrom nastavku suradnje

Foto: PIXSELL/REUTERS
9 komentara

Saga Ivana Perišića i njegovog transfera u Arsenal završila je neslavno, no trener Intera Luciano Spalletti voljan je prijeći preko svega. Sve za momčad!

- Igrač je primio impresivnu ponudu i bio je u iskušenju. Međutim, shvatio je da to nije bila prava ponuda, da je prevaren - rekao je Spalletti ranije, a sada se nadovezao na tu priču:

- Čitam u novinama da se Perišić navodno ljutio na mene, ali ja sam taj koji mu je nastavio davati minutažu, usprkos tomu što neki govore. Vidim u ovoj situaciji da neki ljudi pokušavaju stvoriti probleme. Rekao sam da mislim da nije bilo mudro reći javno da Perišić želi otići, ali to nije bilo usmjerno protiv Marotte jer on je samo iskreno komentirao situaciju koja je već procurila u medije. Perišića su privukle određene brojke o kojima su mu rekli i mi razumijemo njegovu reakciju.

A Spalletti čak moli i navijače da ne kritiziraju Ivana! Nada se kako će hrvatski reprezentativac usprkos želji za odlaskom dati sve od sebe za 'nerazzurre'.

- Sada je prijelazni rok završio i moramo se pokrenuti. Uvjeren sam da će Ivan svoju kvalitetu staviti na raspolaganje Interu. Apelirao bih na navijače da se drže skupa i da štite momčad. Shvaćam da je Perišić bio uključen u situaciju koja ih je mogla iritirati, ali on je naš igrač i moramo ostvariti rezultate. U suprotnome riskiramo da nas oslabe, a vjerujte, puno njih to želi napraviti.

Naši partneri pišu
Message